Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Ongeluk

Ongeluk

Ongeluk

Trefwoorden

Tegenslag, pech, oponthoud, tegenwerking, moeilijkheden, hindernissen


Omschrijving

Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Dat is waar, de gevolgen kunnen echter rampzalig zijn! Bij het zien van deze afbeelding slaat de schrik je al om het hart. Vlammen slaan uit het huis en door de verstikkende rook valt er niets meer uit te richten. Het kwaad is reeds geschied en het leed niet meer te overzien. Neem maar van mij aan dat er veel aangename prentjes voor nodig zijn, om zijn uitwerking nog enigszins te blussen. Deze kaart kan een loodzwaar stempel drukken op de omliggende kaarten. Ligt hij nu in de lijn van het verleden, dan heb je die ellendige periode goddank afgesloten. Maar ... ligt deze kaart in de toekomst, dan kun je de nodige moeilijkheden verwachten. Echter ... de omliggende kaarten kunnen ook een waarschuwend effect hebben! Het kan dan betekenen, dat je bepaalde situaties of mensen maar beter moet mijden. Voornemens kunnen altijd nog worden gewijzigd. Dan heeft zelfs deze kaart nog iets positiefs! Wie weet waar het goed voor is. Ga er maar vanuit: als je deze kaart trekt, gaat niets zonder slag of stoot ówat je ook doet of onderneemt. Het kunnen ook omstandigheden zijn, die verstikkend op je werken. Je hebt dan het gevoel geen kant meer uit te kunnen. Je bent als het ware gekooid, dus geblokkeerd, in je doen en laten. Sommige mensen hebben ook altijd pech en lijken voor het ongeluk geboren te zijn. Alsof het noodlot hen achtervolgt. Bij alles wat ze doen, ondervinden ze de nodige tegenslagen. Dit zorgt dan weer voor het nodige oponthoud. Maar: als je niet weet wat tegenslag betekent, zul je nooit kunnen genieten van voorspoed!

Planeet: Saturnus

Saturnus vertegenwoordigt het oude, traditionele en onbuigzame. Het is de planeet van de zwaartekracht, het logisch denken en het bewustzijn. Saturnus houdt zijn been stijf en geeft geen duimbreed toe. OfficiŽle instanties vallen ook onder deze planeet. In een bepaalde stand geeft het beperkingen aan. Leer je daarmee te leven, dan geeft het een diepgang aan. Saturnus is de planeet van de winter. Saturnus staat voor materialisme, hij ziet een zekerheid in financiŽn. Tevens heeft deze planeet met ouderdom, hindernissen en tegenspoed te maken. In het algemeen geeft Saturnus beperkingen aan, die achteraf nog wel eens zeer nuttig kunnen zijn. Het metaal dat bij Saturnus hoort is lood. Niet voor niets is Saturnus is "lood-zwaar". De kleuren van Saturnus zijn indigo, grijs, donkergroen en bruin. Onyx is de steen die bij Saturnus hoort.

Combinatie

Van de buitenkant kan dit huis nog zo mooi zijn. Een ieder die daar woont krijgt vroeg of laat met de nodige moeilijkheden te kampen en wordt ziek. Kortom, een huis welke ongeluk brengt. Dan liggen wel ongeluk, huis en ziekte op een rijtje. Blijf liever thuis als deze kaart dichtbij de reis ligt. Het wordt zeker geen leuk uitstapje. Of je krijgt een stevige buikgriep en moet dagenlang bedrust houden of je wordt bestolen. Met droefheid erbij mag het duidelijk zijn waarom iemand bedroefd is. Hij of zij heeft net iets heel vervelends meegemaakt. Door een triest ongeval heeft zij zojuist haar man verloren als weduwe en dood naast deze kaart liggen.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen