Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Bericht

Bericht

Bericht

Trefwoorden

Documenten, brief


Omschrijving

In deze tijd sta je er niet meer bij stil als de telefoon rinkelt. Het kan iemand zijn, die je op de hoogte brengt van de laatste ontwikkelingen. Of jij pleegt even gauw een telefoontje. Ja, dat kan zowel zakelijk als privť zijn. Zelfs een bericht versturen per fax of e-mail is de gewoonste zaak van de wereld geworden. Razendsnel word je nu geÔnformeerd over allerlei zaken. Een inmiddels al lang ingeburgerde manier van nieuws brengen is het schrijven en sturen van een brief. Zakelijke brieven kunnen een order inhouden of een bepaalde bevestiging. Brieven, persoonlijk aan jou gericht, hebben een heel ander karakter. Zeker als het gaat om een liefdesbrief! Iets zenuwachtig maar toch ook verrast open je de enveloppe. Maar hopen dat hij lieve woordjes schrijft en je trouw belooft. Komt het nieuws van ver, dan kan het even duren voordat het bij jou is. Dat was vroeger wel anders! De koetsier joeg zijn paarden wel op, toch duurde het dagen eer je het beloofde pakje overhandigd werd. Aangezien het een neutrale kaart is, vertellen de omliggende kaarten je waarover het gaat. Het kan vriezen of dooien. Het kan een uitnodiging zijn of een bericht van een instantie. Misschien krijg je wel belastinggeld terug! Deze kaart zou wel eens een omwenteling teweeg kunnen brengen. Dat hangt dan wel van de inhoud af. Wel is het vertrouwelijk en alleen voor jou bestemd. Kijk maar naar de zegel.

Planeet: Mercurius

Deze planeet vertegenwoordigt de verstandelijke vermogens, het intellect en de doelgerichtheid. Handel, verkeer, industrie en reizen vallen onder deze planeet. Hij gaat over de wereld van het verstand en omvat alle vormen van literatuur, schrijven en het uitdrukken van gedachten en ideeŽn. Mercurius is de planeet van de overdracht. D.w.z. je komt deze mensen vooral tegen die met journalistiek te maken hebben en bij docenten en leraren. Mercurius is een zeer beweeglijke planeet. Het metaal dat bij Mercurius hoort is kwikzilver. De kleuren van Mercurius zijn saffraan-geel en azuurblauw. Topaas, agaat en aquamarijn zijn de stenen die bij Mercurius horen.

Combinatie

Als de liefde erbij ligt zou ik hem maar gauw open maken. Het is een echte liefdesbrief waar je hart sneller van gaat kloppen. Brief en verplaatsing geeft aan dat het een brief van overzee is. Daarbij de dood, dan geeft het een overlijdensbericht aan van iemand die in het buitenland gewoond heeft. Met bezoek is het iemand die vraagt of hij even langs mag komen. Met het geschenk erbij, vergeet hij echt niet een bloemetje mee te nemen. Verheugd ben je als het huwelijk erbij ligt. Je wordt bij deze uitgenodigd. Een geboortekaartje valt te verwachten met het kind erbij. Met brief en droefheid pink je een traantje weg. De volgende combinatie geld, reis, autoriteit en stabiliteit heeft meer met een zakenreis te maken. Brief, geld en geschenk
geeft een welkome cheque aan. Ligt daarbij de autoriteit, dan kan het wel eens een belastingteruggave zijn.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen