Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Ziekte

Ziekte

Ziekte

Trefwoorden

Gezondheid, psyche


Omschrijving

Het hoogste goed wat je bezit is je gezondheid. Ook al is het lichaam maar een omhulsel, je hoeft het niet te verwaarlozen. Knoop een ding goed in je oren: je gezondheid is niet te koop! Ga dus niet zonder jas naar buiten als het giet van de regen. Voordat je het weet heb je een flinke griep onder de leden en moet je op dokters advies bedrust houden en medicijnen slikken. Eigen schuld, dikke bult! Een ding is zeker, je zit niet goed in je vel. Dat kan meerdere oorzaken hebben. Iemand kan gewoon verkouden zijn en met een paar dagen weer het ventje zijn. Maar voor hetzelfde geld ligt iemand langdurig in het ziekenhuis ten gevolge van een ernstig ongeval. Wie zal het zeggen? In welke combinatie en waar hij ook ligt, of dat nu in het verleden, het heden of in de toekomst is, bedenk wel dat deze kaart een stempel drukt op de omliggende kaarten. Er kunnen daardoor wel eens vertragingen ontstaan. Dat kan een vakantie zijn die uitgesteld moet worden of zelfs helemaal afgezegd. Op het werk moet iemand anders je zaak overnemen of een huwelijksdatum moet worden uitgesteld. Dit alles vanwege lichamelijke ongemakken. Iemand kan ook op geestelijk vlak niet "de oude" zijn. Hij of zij gaat gebukt onder zorgen en stress. Het gevolg is, dat je de slaap niet kunt vatten en je de andere dag zo slap als een vaatdoek voelt. Er kunnen zich situaties voordoen waardoor je uit je evenwicht raakt. Mensen met een minder incasseringsvermogen kunnen er zelfs depressief van worden.

Planeet: Mars

Vroeger al was Mars de god van de oorlog. In de astrologie betekent hij energie, wilskracht en ongeduld. Alle vormen van beweging en activiteit, zowel vreedzaam op het gebied van de sport, als op oorlogsterrein. Mars heeft met vuur te maken. Mensen die voor hun beroep meer aangewezen zijn op eigen lichaamskracht, zoals atleten, zullen een sterke Mars invloed hebben. Hij vertegenwoordigt alle vormen van geweld, soldaten, aanval, verdediging en vernietiging. Het metaal dat bij Mars hoort is ijzer. De kleuren van Mars zijn bloedrood en andere "felle" tinten. Jaspis en robijn zijn de stenen die bij Mars horen.

Combinatie

Gecombineerd met berusting geeft het een situatie aan, waarin iemand zich verzoend heeft met zijn handicap. Ligt daarbij de dood, dan heeft hij of zij zich bij het onvermijdelijke neergelegd. Met de combinatie bezoek, droefheid, ziekte en ongeluk komt er iemand bij je thuis, die de nodige hulp behoeft. Het kan zijn dat het lopen door een ongeval niet meer goed gaat. Of dat iemand geestelijk zwaar in de put zit door al die dingen die hij meegemaakt heeft. Weduwnaar, ziekte en dood behoeft eigenlijk geen uitleg. Zijn vrouw is op een nare manier aan haar einde gekomen. Gecombineerd met geld wil zeggen, dat de rekeningen als rijpe appels in de brievenbus vallen.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen