Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Reis

Reis

Reis

Omschrijving

Buitenland, innerlijke reis

Trefwoorden

Aan de ene kant heeft deze kaart alles te maken met het buitenland of een vertrek daar naartoe. Aan de andere kant vertelt deze kaart het nodige over de geestelijke groei en ontwikkeling die je meemaakt. De afbeelding geeft aan hoe er vroeger gereisd werd. Afstanden werden overbrugd door paard en wagen. Het was voor die tijd een hele onderneming. Je was vaak dagen onderweg voordat je heelhuids op je eindbestemming aankwam. Dat is tegenwoordig wel anders. Nu overbrug je met een vliegtuig een grote afstand in vrij korte tijd. De omliggende kaarten wijzen uit of het om een zakenreis dan wel een vakantie gaat. Het kan ook betekenen dat je door connecties veel met het buitenland te maken krijgt. Of het nu gaat om een vakantieliefde of dat je een relatie krijgt met een buitenlander. Je kunt ook kennis met mensen maken die een andere taal spreken. Het kunnen zoveel dingen zijn, wel heeft het altijd met het buitenland te maken. Een andere uitleg die aan deze kaart gegeven wordt is deze: de evolutie in jezelf. Een ieder is namelijk in wezen op reis. Sterker nog ... het leven is een reis! Sta niet stil want daar is het leven veel te kort en te kostbaar voor. Stilstaan is hetzelfde als doodgaan en wie van ons wil er nu graag een graf zijn? Ga voorbereid op pad en ontdoe je van alle last. Kom met jezelf in harmonie. Dan pas kun je functioneren, dus ook naar anderen toe.

Planeet: Jupiter

Jupiter spreekt recht en brengt wijsheid. In de astrologie staat hij voor autoriteit, rechters, doktoren, professoren en hoge functionarissen. Hij gaat ook over de wereld van kennis en wetenschap. De reiswereld valt er ook onder. Het metaal dat bij Jupiter hoort is tin. De kleuren van Jupiter zijn purper, lila en de warme bruine kleuren van de herfst. Topaas en lapis zijn de stenen die bij Jupiter horen.

Combinatie

Gecombineerd met verplaatsing geeft een verre reis meestal overzee aan. Komt daarbij het huwelijk, dan gaat het pas getrouwde stel op huwelijksreis naar een ver oord. Met brief en reis ligt er een ansichtkaart bij je in de bus. Trek je nu reis en ongeluk, dan kun je beter thuis blijven. Het zal geen gezellig uitstapje worden. Helemaal als jaloezie erbij ligt, dan krijg je niets anders dan ellende. Met autoriteit en geld ga je voor zaken naar het buitenland. Gecombineerd met berusting en stabiliteit betekent het een spirituele groei. Vallen daarbij de echtgenoot en raadgever, dan krijgt het leven voor die persoon een veel diepere betekenis dan voorheen. Nu accepteert en aanvaardt hij pas de dingen die voor hem bestemd zijn. Reis, verdriet en harmonie wil zeggen dat iemand door schade en schande eindelijk wijs wordt.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen