Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Dood

Dood

Dood

Omschrijving

Einde, verbreking, definitief

Trefwoorden

Bah, wat een kaart. Je zou er nachtmerries van krijgen! Het liefst stop je hem gauw weer terug in het stapeltje. Helaas hoort hij er toch bij. Er is verdraaid veel verbeeldingskracht voor nodig om van deze kaart nog iets positiefs te melden. Laat ik je dat wel vertellen. Twee gebeurtenissen in het leven staan absoluut vast: geboren worden en overlijden. Vandaar ook het gezegde: "dood, wat stel je voor, ik ben slechts de schaduw van het leven". Er zijn mensen die stellig overtuigd zijn, dat een sterfgeval op aarde een huwelijksfeest onder de engelen is. Natuurlijk ben je bij een overlijden bedroefd, want de dood komt onverwacht en altijd te vroeg. Je hebt afscheid moeten nemen en er is een zekerheid weggevallen. Er is geen weg meer terug, probeer het maar liever te accepteren. Doe je dat niet, dan neem je die last mee op je verdere levenspad, dat toch al zo zwaar is. Toch is het niet altijd dood en verderf wat deze kaart zaait. Het kan ook het einde van een situatie of periode aangeven. En als dat een tijd van kommer en kwel was, behoort die nu tot het verleden. Dan krijgt deze kaart een totaal andere betekenis, die lang zo vervelend niet is.

Planeet: Pluto

Deze planeet werd als laatste ontdekt. Hij is een soort super Mars. Hij heeft de kracht om tot het uiterste te gaan en de macht om een richting radicaal te wijzigen. Hij wordt ook wel de "generatie-planeet" genoemd. Hoe hij zijn macht gebruikt is weer afhankelijk van de verbindingen met andere planeten. Ook is hij de planeet die het grote geld voorstelt. Hij stelt de transformatie voor, wat soms de fysieke dood kan betekenen. Een ongecontroleerd fanatisme zou tot hysterische toestanden kunnen leiden. Het is de planeet van de massa-hypnose. Het metaal dat bij deze planeet hoort is plutonium. De kleur van Pluto is donkerrood. De steen die bij deze planeet hoort is robijn, granaat en de magnetiet. De magnetiet wordt ook wel de Hercules steen genoemd.

Combinatie

Na een langdurig ziekbed is haar man naar aan zijn einde gekomen, als ongeluk, echtgenoot en dood op een rij liggen. De combinatie weduwe, huis en droefheid geeft aan, dat zij net weduwe geworden is en nog midden in het rouwproces zit. Lijmen heeft geen zin meer als dood en liefde naast elkaar liggen. Het is uit met de relatie. Gecombineerd met brief en reis geeft het een overlijdensbericht uit het buitenland aan. Zakelijke transacties gaan niet door als geld en dood naast elkaar liggen. Een geplande buitenlandse reis gaat op het laatste moment niet door als reis verplaatsing en dood samen vallen. Het is afgelopen met financiŽle zekerheden met de kaarten dood, geld en stabiliteit. Het is helemaal oppassen geblazen als diefstal en sluwheid erbij komen. Door list en bedrog word op een uitgesproken geraffineerde manier al jouw geld afhandig gemaakt. Liefde en dood betekent het einde van een sprookje. Het is gedaan met de liefde! Gecombineerd met stabiliteit wil het zeggen, dat jouw baan op de tocht staat.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen