Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Goede vriend

Goede vriend

Goede vriend

Omschrijving

Na regen komt zonneschijn. Pinkte je bij de vorige kaart nog een traantje weg, bij het zien van deze afbeelding verschijnt er weer een gulle lach op je gezicht. Pessimisme maakt plaats voor optimisme en zakdoeken kunnen achterwege blijven! Gingen de zaken niet al te best, aangezien orders op het laatste moment niet doorgingen? Nu zal het je op zakelijk gebied voor de wind gaan. Vertrouw er maar op. Je krijgt een mazzeltje, sterker nog ... een echte meevaller! Onverwachts doen zich nieuwe mogelijkheden voor, die vele perspectieven bieden. Zat je al tijden zonder baan, nu krijg je een pracht van een kans op een presenteerblaadje aangeboden. Ondernemingen zullen weer een kans van slagen hebben. Waag maar gerust die sprong in het duister. Denk er niet te lang over na. Volg spontaan je intuïtie en je zult zien dat het succes gaat opleveren. In de privésfeer verschaft deze kaart je de nodige vreugde en plezier. Eindelijk breken er gunstige tijden aan, het zonnetje gaat weer schijnen! Het kan zijn dat een roede vriend je weer op de rails zet zodat je weer verder kunt. Hij kan je geld lenen of zelfs schenken. Of dat er plots leuke mensen op je pad komen die je veel te bieden hebben. Kortom, deze kaart is een geschenk uit de hemel. Echt waar!

Trefwoorden

Onverwachts, prettige gebeurtenis, buitenkans, meevaller

Planeet: Jupiter

Jupiter spreekt recht en brengt wijsheid. In de astrologie staat hij voor autoriteit, rechters, doktoren, professoren en hoge functionarissen. Hij gaat ook over de wereld van kennis en wetenschap. De reiswereld valt er ook onder. Het metaal dat bij Jupiter hoort is tin. De kleuren van Jupiter zijn purper, lila en de warme bruine kleuren van de herfst. Topaas en lapis zijn de stenen die bij Jupiter horen.

Combinatie

Je bent blij en verrast als deze kaart naast het bericht ligt. Valt daarbij het geld dan ontvang je een vette cheque. Het feest kan pas echt beginnen als geschenk, geld en deze kaart op een rij liggen. Je viert onder het genot van een glas champagne jouw zojuist gewonnen en ontvangen hoofdprijs! Met brief en reis word je zowaar een reisje aangeboden en is dat geen Meevaller dan? Gecombineerd met de raadgever heb je te maken met iemand die je met raad en daad bij staat. Samen met ziekte en huis knapt de zieke weer snel op. De rechter heeft je in het gelijk gesteld als rechtbank, droefheid en deze kaart op tafel vallen. Eindelijk heeft het recht dan toch gezegevierd. Gecombineerd met ongeluk wil het zeggen: hoe naar het er in het begin ook uit zag, het blijkt uiteindelijk gelukkig mee te vallen.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen