Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Droefheid

Droefheid

Droefheid

Omschrijving

Teleurstelling, somberheid, ontevredenheid, tegenvaller, pessimisme, onbeantwoorde liefde, ergernis

Trefwoorden

Straalde van de vorige kaart nog optimisme uit, bij deze kaart is het het tegenovergestelde. Niet voor niets is het dan ook kaart no. 13! Geluk of ongeluk? De afbeelding stemt je in ieder geval niet vrolijk. Terneergeslagen staart de vrouw op de kaart voor zich uit. Ze heeft geen oog meer voor de dingen die om haar heen gebeuren. In stilte slikt ze haar verdriet weg. Waarom, door wie of wat is ze zo teleurgesteld? Is haar vriend soms niet op komen dagen of heeft hij het zojuist uitgemaakt? Ze had zich nog wel speciaal voor hem mooi aangekleed en al leuke plannetjes gesmeed, die nu in duigen vallen. Helaas, het is niet anders. Haar verdriet verwerkt ze in stilte en ze kan door niemand opgebeurd worden. Teleurgesteld houdt ze nog een roos in haar hand, die ze zo graag aan hem had willen geven. Dan zijn de druiven nu wel erg zuur. Misschien heeft ze wel net gehoord dat haar lievelingsoom overleden is en dat ze daarom zo somber gestemd is. Maar ook kan een vakantie vergald zijn doordat haar tasje met paspoort en al gestolen is. Daar word je ook niet gelukkig van. Door dit alles drukt er een loden last op haar schouders. Er zijn heel wat leuke kaarten voor nodig om hier nog iets vrolijks van te maken. Laat ik je dat wel vertellen! En nu maar hopen dat het zonnetje weer gauw gaat schijnen en de tranen gedroogd worden.

Planeet: Saturnus

Saturnus vertegenwoordigt het oude, traditionele en onbuigzame. Het is de planeet van de zwaartekracht, het logisch denken en het bewustzijn. Saturnus houdt zijn been stijf en geeft geen duimbreed toe. OfficiŽle instanties vallen ook onder deze planeet. In een bepaalde stand geeft het beperkingen aan. Leer je daarmee te leven, dan geeft het een diepgang aan. Saturnus is de planeet van de winter. Saturnus staat voor materialisme, hij ziet een zekerheid in financiŽn. Tevens heeft deze planeet met ouderdom, hindernissen en tegenspoed te maken. In het algemeen geeft Saturnus beperkingen aan, die achteraf nog wel eens zeer nuttig kunnen zijn. Het metaal dat bij Saturnus hoort is lood. Niet voor niets is Saturnus is "lood-zwaar". De kleuren van Saturnus zijn indigo, grijs, donkergroen en bruin. Onyx is de steen die bij Saturnus hoort.

Combinatie

Armoede, echtgenote en deze kaart geeft een situatie weer, waarin iemand door geldgebrek niet uit de voeten kan. Ligt daarbij nog eens het kind, dan is zij niet in staat haar kind goed te voeden en te kleden. En dat stemt een moeder droevig! Gecombineerd met verdriet wil zeggen, dat iemand droevig gestemd is na een fikse woorden wisseling en even niemand wil zien of spreken. Samen met het huwelijk en echtgenote mag het duidelijk zijn: de vrouw is zeer teleurgesteld in haar huwelijk. Hij heeft een liefje erbij! Liefde en droefheid behoeft eigenlijk geen uitleg. Het is de teleurstelling in de liefde. Een vrouw treurt om het verlies van haar man als droefheid, dood en weduwe op een rij liggen. Liggen nu huwelijk, autoriteit en droefheid bij elkaar, dan betekent het een einde van een huwelijk. De scheiding wordt uitgesproken.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen