Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Geluk

Geluk

Geluk

Trefwoorden

Winst, voorspoed, een voordeeltje, een welslagen


Omschrijving

Bij de Tarot kennen we deze kaart als "de hoorn des overvloeds." Het is Vrouwe Fortuna die je toelacht en haar geluk met jou deelt. Uit wat bestaat dat dan wel en wat is het? Je zou geluk kunnen omschrijven als een toestand waarin zich geen moeilijkheden bevinden en voordoen. Voor de een is geluk het hebben van een grote hoeveelheid materieel bezit. Voor de ander zijn dat juist de kleine dingen in het leven. En ligt het geluk vaak niet daarin als je dat weet te waarderen? De ligging van deze kaart is zeker belangrijk. Wordt deze kaart als eerste getrokken en volgen er minder positieve, dan verbleekt het geluk. Worden er vervelende kaarten getrokken en valt als laatste deze kaart, dan valt het allemaal wel mee. Het geluk zal uiteindelijk toch aan jouw kant staan! In materieel opzicht mag het duidelijk zijn, dat deze kaart alles, maar dan ook alles, te maken heeft met geld en/of geldzaken. Er moet wel hard voor gewerkt worden. Het resulteert in het hebben van bijvoorbeeld een prachtig huis, een bankrekening met de nodige nullen. Je hoeft er niet altijd hard voor gewerkt te hebben. Iemand die deze kaart met het geld trekt kan wel eens een enorme prijs in de loterij winnen. Dat heet dan stom geluk. Als je krap bij kas zit, is dit een zeer welkome kaart! Maar onthoud wel: je mag best geld bezitten, als het geld jou maar niet bezit! In emotioneel opzicht betekent deze kaart dat je gelukkig bent met jezelf, je partner en/of je omgeving. Je kunt ook gelukkig zijn met iets wat je onderneemt. Dat hoeft echt niet een gigantische zaak te zijn. Iemand kan volkomen in harmonie en gelukkig zijn, nadat hij zijn bootje heeft afgelakt of zijn moestuin heeft bewerkt.

Planeet: De Zon

De Zon is geen planeet maar een hemellichaam. De stralen van de Zon verwarmen ons en leveren energie en kracht. Het is die warmte die leven geeft aan alles en iedereen in het dieren- en plantenrijk. De invloed van de Zon kunnen we zien, waarnemen en voelen. Astrologisch bezien hoort alles wat verheven en machtig is thuis onder de Zon. Dat kunnen keizers, koningen, pausen e.d. zijn. Hij beheerst en straalt. De Zon vertegenwoordigt alles wat groots, royaal en belangrijk is. Het metaal dat bij de Zon hoort is goud. De kleuren van de Zon zijn goud, oranje en geel. Karbonkel en diamant zijn de stenen die bij de Zon horen.

Combinatie

Gecombineerd met huwelijk en kind betekent het dat je een gelukkig huwelijk hebt. Bovendien is jullie kind toch het grootste geluk? Huwelijk, geld en geluk in een combinatie wil zeggen, dat je een gelukkig en financieel goed huwelijk hebt. Met jaloezie en diefstal zou ik maar op mijn hoede zijn. Iemand is stinkend jaloers op jouw succes en probeert je nog te bestelen ook! Autoriteit, dood en geluk als laatste kaart in de rij wil zeggen: je hoort van een overlijden, je staat in het testament waardoor je in een klap schatrijk zult worden. Geld en geluk betekent dat alles wat je aanraakt in goud verandert.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen