Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Harmonie

Harmonie

Harmonie

Trefwoorden

Aangenaam gezelschap, voldoening, plezier


Omschrijving

De boog kan niet altijd gespannen staan. Het is tijd om daar wat aan te doen. Je hebt af en toe ontspanning nodig, nietwaar? De afbeelding van deze kaart verraadt het eigenlijk al. Daarop zie je twee mensen met elkaar dansen, en reken maar dat ze ervan genieten. Misschien wel tot in de kleine uurtjes! Het is een harmonisch geheel waar alles op elkaar afgestemd is. Ben je al in de stemming? Het kan ook een gezellig avondje uit betekenen. Wat is er nu leuker dan te beginnen met een romantisch etentje in een sfeervolle bistro. Allemaal gezellige mensen om je heen. Een groot haardvuur in het midden en zachte achtergrondmuziek. Een mooi gedekte tafel voor zijn tweetjes en genieten van de atmosfeer. Om vervolgens een heerlijk glas wijn te heffen en elkaar lieve woordjes toe te fluisteren. Zie je het al voor je? En als er daarna nog tijd over is, dan het liefst nog even wat gaan drinken in een knus barretje om zo de avond plezierig af te ronden. Gecombineerd met "reis" ga je buiten de stad even lekker de bloemetjes buiten zetten. Deze kaart geeft tevens een zekere voldoening aan. Dat kan het behalen van een diploma zijn. Of het bericht, dat je een andere baan kunt krijgen. Maar ook kun je intens plezier beleven als je verneemt dat het iemand anders na lange tijd weer goed gaat. En wat, als je eindelijk financieel in staat bent om een eigen huis te kopen! Is dat geen feestje waard?

Planeet: Venus

De oude Grieken noemden Venus de godin van de liefde en de schoonheid. Hetzelfde symboliseert deze planeet ook in de astrologie. Namelijk liefde, harmonie en schoonheid. Alles onder Venus is elegant, aantrekkelijk en sympathiek. Mode-koningen, zangers en musici hebben een sterke Venus-invloed. Iemand met een goede Venus stand kan zich levenslang een behoorlijke mate van comfort veroorloven. Het metaal dat bij Venus hoort is koper. De kleuren van Venus zijn pastelkleuren zoals roze en zachtblauw. Saffier en rozenkwarts zijn de stenen die bij Venus horen.

Combinatie

Deze kaart omgeven door geld, geluk, bericht en huwelijk betekent dat je een uitnodiging in de bus kunt verwachten voor een gigantische huwelijksparty. Tientallen mensen zullen uitgenodigd worden. De tafels zijn royaal gedekt. Denk maar niet dat er op een dubbeltje gekeken wordt. Het geheel zal pracht en praal zijn. Ligt alleen het huis erbij, dan valt er bij je thuis wat te vieren. Gecombineerd met beide persoonskaarten wil het zeggen dat nu eens de oudelui een gezellig avondje uit gaan. Maar.. als je de volgende combinatie neemt: ongeluk, jaloezie en harmonie, dan wordt een leuk avondje danig verpest door een nare gebeurtenis. Door jaloezie en boze woorden kan er zelfs een vechtpartij ontstaan! Autoriteit en geld in combinatie met deze kaart kan erop wijzen dat je zojuist een flinke som geld rijker bent geworden. Door een loterij misschien? In ieder geval wordt het gevierd.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen