Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Berusting

Berusting

Berusting

Omschrijving

Aanvaarding, verdraagzaamheid, toewijding, het Lot

Trefwoorden

In het dagelijks leven gebeuren zoveel dingen waar we niet eens bij stilstaan. We vinden het immers de gewoonste zaak van de wereld. Je denkt er niet meer bij na dat je kinderen naar school gaan en je man weer thuis komt van zijn werk. Of dat je eigenlijk best wel in een mooi huis woont en dat je financieel zeker niet te klagen hebt. Kortom, alles loopt op rolletjes en gaat zo zijn gangetje. Totdat ... er zich een situatie voordoet, die dat evenwicht uit balans brengt. Je bent onaangenaam verrast, je wordt boos en opstandig. Je schopt uit onmacht tegen iets aan, je bent niet meer in harmonie met jezelf en dat irriteert je nog het meest! Je zult je bij de feiten moeten neerleggen, dat is onvermijdelijk. Het heeft geen zin om tegen de bierkaai te vechten. Neem gerust de tijd dingen te verwerken en probeer de situatie te verdragen. Doe je dat niet, dan komen de dingen later als een boemerang weer op je pad terug en brengen je weer uit je evenwicht. Bovendien werken ze als een belemmering op de weg die jij gaan moet. Zodra er rust heerst in onszelf kunnen we verder. We zijn dan weer in harmonie met onszelf. Dat is ook waar deze kaart voor staat: de verdraagzame mens die geduldig is en er een genoegen in schept anderen te helpen. Een toepasselijk gezegde bij deze kaart is: "te kunnen verduren maakt de mensen groot en de dingen kostbaar".

Planeet: Mercurius

Deze planeet vertegenwoordigt de verstandelijke vermogens, het intellect en de doelgerichtheid. Handel, verkeer, industrie en reizen vallen onder deze planeet. Hij gaat over de wereld van het verstand en omvat alle vormen van literatuur, schrijven en het uitdrukken van gedachten en ideeŽn. Mercurius is de planeet van de overdracht. D.w.z. je komt deze mensen vooral tegen die met journalistiek te maken hebben en bij docenten en leraren. Mercurius is een zeer beweeglijke planeet. Het metaal dat bij Mercurius hoort is kwikzilver. De kleuren van Mercurius zijn saffraan-geel en azuurblauw. Topaas, agaat en aquamarijn zijn de stenen die bij Mercurius horen.

Combinatie

Huwelijk en dood gecombineerd met deze kaart wil zeggen dat je het overlijden van je partner zal moeten accepteren, hoe moeilijk dat ook is. Gecombineerd met ziekte en droefheid geeft het een somber ziektebeeld aan. Onthoud echter wel: te kunnen verduren maakt de dingen kostbaar en de mensen groot. Ligt bij de laatste combinatie de kaart het geschenk, dan wordt een beterschap verwacht. Gecombineerd met geld en huwelijk is het een heel ander verhaal. Je zult rijk trouwen. Kind, geschenk, verlangen en berusting wil zeggen: vertrouw er nu maar op dat je toch in verwachting zult raken. En dat zal je als een geschenk aanvaarden. De combinatie brief, armoede en berusting geeft aan dat je financieel een moeilijke tijd tegemoet gaat. Met huis, diefstal en deze kaart kun je er zeker van zijn, dat er bij je thuis ingebroken wordt.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen