Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Echtgenoot

Echtgenoot

Echtgenoot

Trefwoorden

Man, partner, vriend, minnaar, het mannelijke, kracht, doorzettingsvermogen


Omschrijving

In eerste instantie vertegenwoordigt hij de mannelijke persoonskaart. Samen met de vrouw, kaart nr. 21, behoren zij in dit spel tot de enige twee persoonskaarten, welke we voor het gemak voortaan afkorten tot P.K. Het is dan ook de kaart die de consultant of vrager voorstelt. Maar wat nu als een vrouw deze kaart trekt? Dan stelt hij, en dat hopen we maar, de liefhebbende echtgenoot, partner, vriend of.. minnaar voor! Welke methode je ook bij het kaartleggen hanteert, onthoud wel dat hij een belangrijke rol speelt. Niet alleen omdat hij de centrale kaart is die vele betekenissen heeft, maar ook omdat je vanuit zijn positie de omliggende kaarten gaat interpreteren. In tweede instantie staat deze kaart voor alles wat met het fysiek mannelijke te maken heeft. Zoals de kracht, de krachtfiguur waarop je kunt bouwen, de doorzetter en vanzelfsprekend het doorzettingsvermogen. Strak voor zich uitkijkend gaat hij recht op zijn doel af, denk maar niet dat je om hem heen kunt. Laat staan dat je zijn weg verspert, want dan duldt hij beslist geen tegenstand! Toch moet deze kaart ook weer niet te somber voorgesteld worden. Kijk maar eens naar de afbeelding. Daarop zie je een man in uniform wachtend op de dingen die komen gaan. Het hartje linksboven vertelt je dat hij ook een heel andere kant heeft. Hij kan dan zeer charmant en voorkomend zijn. Toont alle begrip voor mensen die het moeilijk hebben en zij kunnen in zo'n situatie zeker op zijn steun rekenen. Hij is innemend, liefdevol en tegelijkertijd toch ook weer doortastend.

Planeet: De Zon

De Zon is geen planeet maar een hemellichaam. De stralen van de Zon verwarmen ons en leveren energie en kracht. Het is die warmte die leven geeft aan alles en iedereen in het dieren- en plantenrijk. De invloed van de Zon kunnen we zien, waarnemen en voelen. Astrologisch bezien hoort alles wat verheven en machtig is thuis onder de Zon. Dat kunnen keizers, koningen, pausen e.d. zijn. Hij beheerst en straalt. De Zon vertegenwoordigt alles wat groots, royaal en belangrijk is. Het metaal dat bij de Zon hoort is goud. De kleuren van de Zon zijn goud, oranje en geel. Karbonkel en diamant zijn de stenen die bij de Zon horen.

Combinatie

Gecombineerd met bericht en reis geeft een schrijven aan uit het buitenland van een manspersoon. Je hoort echter van een overlijden, in dit geval een man, als deze kaart in de buurt van bericht en dood ligt. Deze kaart in combinatie met geld en valsheid wens ik je beslist niet toe. Ga vooral niet zakelijk met deze persoon in zee, want hij is niet te vertrouwen! De combinatie man, droefheid en dood wijst op een rouwperiode. Leuk gezelschap kun je zeker verwachten als man, bezoek en geschenk op een rijtje liggen. Vergeet hem vooral niet te bedanken voor dat mooie cadeau wat hij voor je mee gebracht heeft! Pas echter op voor een ongeval in het buitenland mijnheer als de combinatie man, verplaatsing en ongeluk getrokken worden!


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen