Nieuwe dageraad

Nieuwe dageraad
Fairy 1

Het ergste is voorbij en aan de horizon verschijnen positieve nieuwe ervaringen.

Extra toelichting

Je hebt aardig wat te verduren gehad, maar nu is de weg vrij en duidelijk. Vanaf dit moment kun je het beste verwachten. Ontdoe jezelf van negatieve gedachten en behoud alleen de positieve lessen en liefde.
Blijf niet hangen in zaken die je naar beneden kunnen trekken, zoals afkeer en bitterheid. Laat los! Als je jezelf door wegen van negativiteit gewaand hebt, dan is dit te tijd om dit te erkennen: "De weg van negativiteit is voorbij. Ik haal hetgeen eruit waar ik iets van kan leren en ga verder met mijn leven. Harmonieus en in vrede."

Het trekken van deze kaart wil zeggen dat je een nieuwe weg ingeslagen bent in je leven, waarbij positieve gedachten de leidraad zijn naar een verlichtend nu en een verlichtende toekomst.

Wat vind jij van 'Nieuwe dageraad'? Deel jouw ervaring met ons!

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen?

Zeemeerminnen & Dolfijnen Zeemeerminnen & Dolfijnen

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendeck zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen