Contemplatie en meditatie

Contemplatie en meditatie
Fairy 1

Trek jezelf een poosje terug om te mediteren over wat je werkelijk wilt.

Extra toelichting

Deze kaart geeft aan dat je wat tijd voor jezelf nodig hebt. Maak een afspraak met jezelf om eens rustig alleen te zijn, bijvoorbeeld in de natuur of ergens in het bos.

Wees er zeker van dat je minstens een uur lang ongestoord alleen kan zijn. Neem een stuk papier en een pen met je mee. Wanneer je compleet ontspannen bent
schrijf je op wat het volgende is dat je echt wilt gaan doen in je leven. Vervolgens schrijf je alles op dat in je gedachten naar boven komt, zonder erover na te denken of dit goed of fout is. Vraag dan aan je onderbewuste wat je werkelijke verlangen momenteen is. Schrijf het antwoord op papier.
Besteed tijd aan het opschrijven van je ware prioriteiten zodat je je vrije tijd kunt besteden aan hetgeen dat daadwerkelijk belangrijk voor je is.

Wat vind jij van 'Contemplatie en meditatie'? Deel jouw ervaring met ons!

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen?

Zeemeerminnen & Dolfijnen Zeemeerminnen & Dolfijnen

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendeck zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen