Consulteer een deskundige

Consulteer een deskundige
Fairy 1

Er is meer informatie nodig. Neem contact op met iemand die deskundig of ervaren is op dit gebied.

Extra toelichting

Je begeeft je op terrein waar anderen je kunnen assisteren met informatie, nieuwe ideeën of hun ervaring. Om de juiste deskundige aan te trekken om je te helpen, zeg dan tegen jezelf: "Een helpvolle, kennisgevende, ervaringrijke persoon is in mijn leven. Deze individu zal mij helpen met [beschrijf de situatie waarin je assistentie wilt hebben]. Deze persoon komt in mijn leven op een natuurlijke manier, zonder uitstel." Wanneer deze persoon dan in je leven komt, weet dan het het de kracht van het Universum is geweest die deze ontmoeting georganiseerd heeft. Twijfel niet om hulp te vragen, en voel jezelf niet schuldig om hulp te vragen. Maak er gebruik van en bedank deze persoon en het Universum.

Het is geen teken van zwakte om voor hulp te vragen. Veel van 's werelds mooiste creaties komen van teamwerk.

Door te werken met ervaren individuen ontwikkel je de gezonde gewoonte om je eigen Engelen wanneer nodig om advies te vragen.

Wat vind jij van 'Consulteer een deskundige'? Deel jouw ervaring met ons!

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen?

Zeemeerminnen & Dolfijnen Zeemeerminnen & Dolfijnen

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendeck zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen