Bevrijd jezelf

Bevrijd jezelf
Fairy 1

Probeer verschillende gewaagde ondernemingen en ervaringen uit ten bate van je eigen groei en leerproces.

Extra toelichting

Soms komen we in routines en sleuren omdat we ons daarzelf comfortabel en veilig in voelen. Via het trekken van deze kaart wordt je gevraagd om eens uit die comfort zone te komen. Het is tijd om eens wat risico's te nemen en nieuwe manieren van denken of leven te verkennen. Je zal merken dat wanneer je ervoor kiest om te verkennen dat de wereld reageert met allerlei nieuwe ervaringen. Het Universum vraagt je niet zozeer om te veranderen door deze nieuwe ervaringen, maar meer om je kijk naar de wereld te verruimen en te experimenteren met nieuwe ervaringen.

Soms experimenteren we, leren we nieuwe dingen en keren vervolgens terug naar onze comfortabele bekende routine. Maar toch zijn we positief veranderd. Dit is ongetwijfeld het moment voor je om nieuwe opties te verkennen. Probeers eens iets nieuws vandaag!

Wat vind jij van 'Bevrijd jezelf'? Deel jouw ervaring met ons!

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen?

Zeemeerminnen & Dolfijnen Zeemeerminnen & Dolfijnen

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendeck zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen