Neem een beslissing

Neem een beslissing
Fairy 1

Ben je ten einde raad of besluiteloos? Luister naar je intuitie en neem een beslissing!

Extra toelichting

Soms voelt het aan alsof het leven voorbij gaat als een stagnerende sleur, wachtend op de volgende instructie van het Universum.

Met deze kaart vraagt het Universum je het volgende: "Wat wil je nou?" Soms vraagt het Universum ons juist iets en moeten wij de beslissing maken. Dit is één van die momenten.

In plaatsen van een passief leven te lijden word je gevraagd weer de leiding over je leven te nemen en je eigen koers te bepalen.

Weet dat het Universum je alle benodigdheden geeft om je uit iedere situatie te redden. Zo lang je maar een eigen bewuste keuze maakt. Jouw vastbeslotenheid is de catalysator voor het Universum om deze weg voor jou vrij te maken. Laat los van al je angsten en focus je op de bestemming die je in gedachte hebt. Geniet gaandeweg!

Wat vind jij van 'Neem een beslissing'? Deel jouw ervaring met ons!

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen?

Zeemeerminnen & Dolfijnen Zeemeerminnen & Dolfijnen

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendeck zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen