Zielsverwanten

Zielsverwanten
Fairy 1

Nu is de tijd voor je aangebroken voor een nieuwe romance op een spirituele basis.

Extra toelichting

Je verlangen om een geweldige liefdesrelatie te hebben is gemanifesteerd en je wordt nu begeleid om deze relatie tot creëren of tot stand te houden. Deze relatie heeft een sterke spirituele basis. Jullie hebben allebei een sterk vertrouwen en geloof en delen dezelfde spirituele gedachten. Jullie staan open als het komt tot het leren van nieuwe dingen. Jullie relatie komt heel natuurlijk tot stand.
Maar wanneer je bezorgdheid hebt over deze situatie, of wanneer je deze situatie probeert te forceren, dan zal dat het resultaat vertragen. Geniet van het proces naar jullie gewenste uitkomst. Dans mee op de bewegingen van je manifestatie. Trek de aandacht van je partner door je warme en rustgevende aanwezigheid en weet dat het Universum de details voor jullie uitwerkt.

Wat vind jij van 'Zielsverwanten'? Deel jouw ervaring met ons!

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen?

Zeemeerminnen & Dolfijnen Zeemeerminnen & Dolfijnen

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendeck zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen