Wachten

Wachten
Fairy 1

Doe niets op dit moment. Je moet de juiste tijd afwachten voor een beter resultaat.

Extra toelichting

Als je nu actie onderneemt dan mis je een kans die in het verschiet ligt. Maak je geen zorgen, wanneer die kans zich voordoet, dan weet je dat dit het moment is. Ondertussen is het belangrijk om te mediteren. Adem diep in en uit. (Vaak houden we onze adem in of maken we korte ademhalingen tijdens stressvolle periodes.) Je staat ook op het punt om nieuwe informatie binnen te halen die van invloed gaan zijn op je ondernemingen. Dit zal je in een meer positieve staat brengen. Door te wachten zal de uitkomst veel meer voldoening opgeven dan wanneer je acties zou hebben ondernomen zonder deze weet van deze informatie.
Zeg tegen jezelf: "Ik heb oneindige geduld. Ik heb het vertrouwen dat ik altijd op de goede plek ben op het juiste moment."

Wat vind jij van 'Wachten'? Deel jouw ervaring met ons!

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen?

Zeemeerminnen & Dolfijnen Zeemeerminnen & Dolfijnen

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendeck zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen