Je bent het waard

Je bent het waard
Fairy 1

Weet dat je het verdient om op alle manieren het goede te ontvangen.

Extra toelichting

Je bent je manifestaties aan het blokkeren door een zelfovertuiging dat je het niet waard bent. Manifestaties zijn geen beloningen voor goed gedrag. Ze zijn het resultaat van je gedachten, je geloof, je gevoelens en acties. Wanneer je jezelf toestaat om te ontvangen dan help je het Universum om liefde overal te verspreiden. Het accepteren van de hulp van het Universum heeft niet alleen betrekking tot jou alleen; het gaat erom dat je jezelf toestemming geeft om geholpen te worden zodat je anderen kunt helpen.
Accept het goede in het leven met open armen en zeg tegen jezelf: "Bedankt voor de hulp. Ik accepteer deze hulp met open armen voor al het goede in de wereld."

Wat vind jij van 'Je bent het waard'? Deel jouw ervaring met ons!

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen?

Zeemeerminnen & Dolfijnen Zeemeerminnen & Dolfijnen

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendeck zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen