Vergeef jezelf

Vergeef jezelf
Fairy 1

Laat oude gevoelens van schuld los en je onthoud dat je in wezen volmaakt bent.

Extra toelichting

Je bent nogal streng naar jezelf geweest de laatste tijd, mentaal of verbaal. Het is gezond om jezelf aan hoge standaarden te houden, maar deze kaart waarschuwt je dat je de laatste tijd aan zelfmisbruik hebt geleden.

Iedereen maakt fouten, en het is meer dan normaal om af en toe schuldgevoelens te hebben. Maar wat belangrijk is, is hoe je omgaan met deze fouten. Wanneer je focust op het positieve dat je eruit kunt halen, dan blijft je zelfvertrouwen intact en het versterkt zelfs. Daarnaast verlaag je hiermee de hoeveelheid stress die je op jezelf uitwerkt. Schuld is de tegenhanger van liefde. Jouw schuld helpt niemand of niets. Maar jouw innerlijke liefde helpt iedereen, overal! Zeg tegen jezelf: "Ik vraag dat alle effecten van mijn fouten verdwijnen en ik laat los aan alle schuldgevoelens. Ik hou van mijn ware zelf, van top tot teen."

Wat vind jij van 'Vergeef jezelf'? Deel jouw ervaring met ons!

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen?

Zeemeerminnen & Dolfijnen Zeemeerminnen & Dolfijnen

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendeck zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen