Synchroniciteit

Synchroniciteit
Fairy 1

Je wensen en vragen worden beantwoord door synchrone, toevallige gebeurtenissen. Schenk er aandacht aan zodat ze vaker zullen voorkomen.

Extra toelichting

Als resultaat van al je gebeden en manifestatiewerk trek je nu synchrone gebeurtenissen aan.

Die toevallige gebeurtenissen of ontmoetingen die je hebt zijn antwoorden op je gebeden.

Met het trekken van deze kaart geeft het Universum je aandacht voor de synchroniteit en plezierige gebeurtenissen in je leven. Hoe vaker je deze aangename gebeurtenissen opmerkt, hoe vaker je ze zal tegenkomen. Schrijf ze op en stimuleer zelfs nog meer synchroniteit in je leven.
Je weet misschien al dat toevalligheden niet bestaan. Deze kaart reflecteert je recente focus op je positieve gedachten, welke gestuurd worden naar je verlangen. Je optimisme en vertrouwen geven je leven een nieuwe vorm, een meesterwerk dat jouw hoger Zelf reflecteert.

Wat vind jij van 'Synchroniciteit'? Deel jouw ervaring met ons!

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen?

Zeemeerminnen & Dolfijnen Zeemeerminnen & Dolfijnen

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendeck zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen