Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zeemeerminnen & Dolfijnen Kijk in de spiegel

Kijk in de spiegel

Kijk in de spiegel
Het is belangrijk dat je alleen maar denkt aan wat je zou willen en niet aan dingen waar je bang voor bent.

Deze kaart wilt je zeggen dat je extra aandacht moet besteden aan het bewust zijn van je eigen gedachten. Neutrale gedachten bestaan niet, en iedere gedachte heeft een effect op je in je leven. Er word je gevraagd om waakzaam te zijn over je gedachten. Probeer alleen maar positieve gedachten vast te houden.

Velen laten zich vaak gaan in negativiteit, en jij bent wellicht geen uitzondering. Je kunt de effecten van negatief denken ontdoen door ze allereerst te erkennen en door te zeggen: "Ik verban deze gedachte en vervang deze gedachte met positieve gedachten over mijn ware verlangens." Tijdens deze belangrijke fase in je leven kun je je verlangens op de meest snelle manier realiteit maken.

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel kopen?

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel
Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendek zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel kopen