Speelsheid

Speelsheid
Fairy 1

De dolfijnen weten hoe belangrijk speelsheid is, want vrolijkheid zorgt ervoor dat je wonderbaarlijke dingen ervaart en dat je dromen uitkomen.

Extra toelichting

Deze kaart geeft aan dat je te hard gewerkt hebt en dat je je focus bent verloren. Je handelt nu meer vanuit gewoonte. De dolfijnen vragen je te stoppen en je aandacht te richten op non-competitief spel en speelsheid. Iedere vorm van speelsheid schudt je routine wat op en geeft je weer een nieuwe visie op wat belangrijk is en wat niet. Spelen is een magische vorm van meditatie, het opent je hart chakra en opent je creatieve geest. Als fysieke buitenactiviteit valt onder jouw vorm van speelsheid, dan zal de extra zuurstof ook bijdragen aan de inbreng van nieuwe ideeën.

Wat vind jij van 'Speelsheid'? Deel jouw ervaring met ons!

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen?

Zeemeerminnen & Dolfijnen Zeemeerminnen & Dolfijnen

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendeck zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen