Alchemie

Alchemie
Fairy 1

Je hebt op dit moment een paar Gouden Handen en elk project waar ju nu aan begint zal een schitterend verloop hebben.

Extra toelichting

Je bent momenteel erg op dreef met het succes dat je momenteel tegemoet komt. Je gedachten en ideeën weet je om te zetten naar realiteit. Het is de wet van de aantrekkingskracht. Kies je gedachten en ideeën dus zorgvuldig!

Zo makkelijk als dat je succes kunt aantrekken, zo makkelijk kun je ook problemen aantrekken. Maar het goede nieuws is dat je iedere situatie waar je je niet gelukkig over voelt kunt ontdoen. Een alchemist is iemand die metaal kan omzetten in iets waardevols. Jij beschikt over de mogelijkheid om van een project iets levends en vol betekenis te maken voor iedereen die hierbij betrokken is. De dankbaarheid die je krijgt voor hetgeen je creëert met deze krachten, maar ook de vreude die dat oplevert, zijn de sleutel tot het versterken van deze krachten.

Sta hier regelmatig bij stil: "Bedankt voor het helpen bij het focussen van mijn gedachten op geluk en het verlangen om verbonden te zijn met de liefde van het Universum. Ik ben dankbaar dat aan al mijn behoeften zo zorgvuldig wordt gedacht."

Wat vind jij van 'Alchemie'? Deel jouw ervaring met ons!

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen?

Zeemeerminnen & Dolfijnen Zeemeerminnen & Dolfijnen

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendeck zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen