Golven van rijkdom en overvloed

Golven van rijkdom en overvloed
Fairy 1

Je wordt overspoeld door golven van rijkdom en overvloed en nieuwe mogelijkheden die je gaan stimuleren om verder te gaan.

Extra toelichting

Observeer ieder idee dat je momenteel te binnen schiet. Ze zouden wel eens aanleiding kunnen zijn voor een nieuwe onderneming. Houd ook onverwachtse ontmoetingen of telefoontjes in de gaten. Dit zou wel eens van mensen kunnen zijn die je daarbij willen helpen. Deze kaart betekent ook dat je momenteel bezig bent aan een succes streak. Dit is de perfecte tijd om dingen te gaan ondernemen. Uiteraard begeleid door je innerlijke intuïtie en onderzoek. Je zal merken dat alles mee zit en je zit boordevol zelfvertrouwen en enthousiasme. Weet dat er een oceaan aan goedheid is, zonder de mogelijkheid dat dit verdampt.

Wat vind jij van 'Golven van rijkdom en overvloed'? Deel jouw ervaring met ons!

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen?

Zeemeerminnen & Dolfijnen Zeemeerminnen & Dolfijnen

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendeck zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen