Leg de lat hoger voor jezelf

Leg de lat hoger voor jezelf
Fairy 1

Verhoog je eigen normen en waarden en verwacht meer van jezelf. Roest niet vast in oude ideeen.

Extra toelichting

Deze kaart geeft aan dat je probeert te rationaliseren dat een bepaalde situatie goed is, ook is het dit niet zo. Je hebt een akkoord gegeven voor iets waar je eingelijk meer verdient.

Het Universum zal je helpen te helen. Het enige dat je hoeft te doen is hulp te vragen aan het Universum en open te staan voor de hulp die zich zal aanbieden. Neem tijd om je dromen te visualiseren. Wees niet bang om teleurgesteld te worden, ook jij verdient een leven vol voldoening en je hebt de kracht en de hulp van het Universum om het te bereiken.

Angst en piekeringen vertragen wat jij graag wilt. Laat dus los van al die angsten. Je voelt je misschien geïntimideerd om een je leven naar een hoger niveau te brengen, maar het Universum verzekert je dat je er klaar voor bent. The sky is the limit! Weet dat je het waard bent en open je armen om te ontvangen!

Wat vind jij van 'Leg de lat hoger voor jezelf'? Deel jouw ervaring met ons!

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen?

Zeemeerminnen & Dolfijnen Zeemeerminnen & Dolfijnen

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendeck zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen