Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zeemeerminnen & Dolfijnen Leg de lat hoger voor jezelf

Leg de lat hoger voor jezelf

Leg de lat hoger voor jezelf
Verhoog je eigen normen en waarden en verwacht meer van jezelf. Roest niet vast in oude ideeen.

Deze kaart geeft aan dat je probeert te rationaliseren dat een bepaalde situatie goed is, ook is het dit niet zo. Je hebt een akkoord gegeven voor iets waar je eingelijk meer verdient.

Het Universum zal je helpen te helen. Het enige dat je hoeft te doen is hulp te vragen aan het Universum en open te staan voor de hulp die zich zal aanbieden. Neem tijd om je dromen te visualiseren. Wees niet bang om teleurgesteld te worden, ook jij verdient een leven vol voldoening en je hebt de kracht en de hulp van het Universum om het te bereiken.

Angst en piekeringen vertragen wat jij graag wilt. Laat dus los van al die angsten. Je voelt je misschien ge´ntimideerd om een je leven naar een hoger niveau te brengen, maar het Universum verzekert je dat je er klaar voor bent. The sky is the limit! Weet dat je het waard bent en open je armen om te ontvangen!

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel kopen?

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel
Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendek zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel kopen