Innerlijke kracht

Innerlijke kracht
Fairy 1

Je bent sterker dan je denkt. Je kunt je innerlijke kracht op een veilige manier aanspreken.

Extra toelichting

Deze kaart bevestigt dat je innerlijke kracht zichzelf wilt tonen. Wanneer je deze kracht op de juiste manier gebruikt zal je onmogelijk misbruik kunnen maken van deze kracht.

Je ware vrienden en de manieren die echt om je leven zullen blij zijn dat je je krachten hebt teruggenomen.

Innerlijke kracht betekent dat je jezelf niet langer meer wilt zien als slachtoffer. Het betekent dat je alle schuldgevoelens wilt loslaten met respect naar andere mensen, gebeurtenissen in het verleden en alles dat zich momenteel afspeelt.
Weet van jezelf dat dat je zowel sterk ales vredelievend kunt zijn, en toch heel doeltreffend. Weet bij jezelf: "Het is veilig voor me om sterk te zijn. Ik accepteer de krachten in me die ik heb gekregen van het Universum, en gebruik ze in naam van liefde en licht." Geniet dan van de veranderingen die om je heen gebeuren. In plaats van bezorgd zijn wat anderen van je denken. Gebruik je innerlijke kracht om de wereld een betere plaats te laten zijn. Je zult je zelfbewuster voelen!

Wat vind jij van 'Innerlijke kracht'? Deel jouw ervaring met ons!

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen?

Zeemeerminnen & Dolfijnen Zeemeerminnen & Dolfijnen

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendeck zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen