Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zeemeerminnen & Dolfijnen Helend hart

Helend hart

Helend hart
Je hebt een krachtig helend vermogen. Ga zo door!

Diep van binnen in je hart ben je jezelf bewust van je helende gave. Misschien heb je feedback gehad van anderen over hoe wat je zegt of doet hen helpt.

Deze kaart is er om aan te geven dat het tijd is om deze gave naar een volgend niveau te brengen. Ook word je gevraagd om je gedachten te zuiveren om zo nog hogere frequenties van je helende gave mogelijk te maken.

Door je open te stellen aan dit volgende niveau zal je een verandering merken in mensen of situaties die naar jou komen voor hulp.

Het aantal helende mogelijkheden vergroot, of de mensen die je helpt tonen een hoger begrip in spiritualiteit. Het Universum ondersteunt je helende werk volledig. Wat je ook verlangt, vraag en sta open voor ontvangst.

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel kopen?

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel
Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendek zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel kopen