Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zeemeerminnen & Dolfijnen Helen van de vaderlijke energie

Helen van de vaderlijke energie

Helen van de vaderlijke energie
Je innerlijke kracht wordt sterker als je bepaalde energieŽn van je vader het universum instuurt.

Deze kaart laat zien dat je nog steeds wat van je vaderlijke conflicten in je hebt om te helen. Dit helen hoeft niet heel veel tijd te kosten, het vraagt enkel de wil van je om vrij te zijn van oude boosheid en angsten gerelateerd aan je vader. Universele energieŽn zijn of mannelijk of vrouwelijk. Mannelijk energie is gevend en naar buiten gericht. Vrouwelijke energie is verzorgend en ontvankelijk. Als we niet geheeld zijn met respect naar onze vader, dan is het Universum weinig vrijgevig. Als we ongeheeld zijn naar onze moeder, dan staan we niet open om de hulp van het Universum te accepteren.

Hoe meer je je focust op de spirituele waarheid van je vader, hoe meer je hart ontvankelijk is tot de hulp die het Universum te bieden heeft. Accepteer waar je recht op hebt en open je armen voor je Goddelijke erfgoed. Zeg tegen jezelf: "Ik focus me nu op de liefde dat de spirituele waarheid van mijn vader inhoudt. Hierbij balanseer ik de karma tussen ons. Ik laat hierbij alles behalve de liefde en de les die ik hieruit trek tussen mij en mijn vader los."

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel kopen?

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel
Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendek zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel kopen