Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zeemeerminnen & Dolfijnen Gelukkige verandering

Gelukkige verandering

Gelukkige verandering
Een belangrijke verandering in je leven zal je veel geluk brengen.

Hoewel het voelt alsof je leven momenteel niet gaat zoals je had gewild, alles dat je overkomt is voor het beste.

Deze kaart die je getrokken hebt is er om je te vertellen dat alles dat je momenteel meemaakt je in feite helpt bij de transitie die je momenteel ingaat. Je spirituele doel in de oude situatie is voltooid en klaar.
Zeg tegen jezelf: "Ik verwelkom verandering in en rondom mij. Alle verandering is voor het beste. Ik weet dat liefde een stabiele factor is en altijd mij en mijn dierbaren voorziet, hoe situaties soms ook mogen lijken te zijn zoals ze zijn". Laat verandering nieuwe mogelijkheden zijn om te leren, te groeien en om nieuwe relaties aan te gaan. De sleutel is om te blijven ademen en te genieten van veranderingen, ook al kunnen ze soms nog zo intimiderend zijn. Als het Universum je stuurt naar nieuwe verantwoordelijkheden, weet dan dat je er klaar voor bent om ze aan te kunnen.

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel kopen?

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel
Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendek zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel kopen