Eigen baas zijn

Eigen baas zijn
Fairy 1

Je bent geboren ondernemer en je zaken worden omringd door magische mogelijkheden.

Extra toelichting

Je hebt het doorzettingsvermogen, de discipline en het verlangen om je eigen baas te zijn. Deze kaart geeft eveneens aan dat je alle magische ingrediënten hebt voor een succesvol bedrijf. Het Universum wilt dat je weet dat je spiritueel volledig gesteund wordt. Zo lang je enthausiast blijft zullen nieuwe mogelijkheden zich aanbieden.

Je positieve energie trekt klanten en bedrijvigheid aan. Als je op het punt staat een bedrijf op te starten, dan is dit het moment om spiritueel aanwezig te zijn (mediteren en visualizeren), onderzoek te doen met betrekking tot je bedrijf en aan jezelf te werken (door gezond te eten en leven. Al deze zaken zullen je bedrijfskansen aanzienlijk vergroten.

Wat vind jij van 'Eigen baas zijn'? Deel jouw ervaring met ons!

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen?

Zeemeerminnen & Dolfijnen Zeemeerminnen & Dolfijnen

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendeck zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Zeemeerminnen & Dolfijnen kopen