Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zeemeerminnen & Dolfijnen Eigen baas zijn

Eigen baas zijn

Eigen baas zijn
Je bent geboren ondernemer en je zaken worden omringd door magische mogelijkheden.

Je hebt het doorzettingsvermogen, de discipline en het verlangen om je eigen baas te zijn. Deze kaart geeft eveneens aan dat je alle magische ingrediƫnten hebt voor een succesvol bedrijf. Het Universum wilt dat je weet dat je spiritueel volledig gesteund wordt. Zo lang je enthausiast blijft zullen nieuwe mogelijkheden zich aanbieden.

Je positieve energie trekt klanten en bedrijvigheid aan. Als je op het punt staat een bedrijf op te starten, dan is dit het moment om spiritueel aanwezig te zijn (mediteren en visualizeren), onderzoek te doen met betrekking tot je bedrijf en aan jezelf te werken (door gezond te eten en leven. Al deze zaken zullen je bedrijfskansen aanzienlijk vergroten.

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel kopen?

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel
Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendek zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel kopen