Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zeemeerminnen & Dolfijnen Wees vol aandacht

Wees vol aandacht

Wees vol aandacht
Geef al je aandacht aan je innerlijke leiding en steeds terugkerende tekens, want dit kan waardevolle informatie voor je zijn.

Het Universum geeft je belangrijke boodschappen door. Het trekken van deze kaart geeft aan dat je extra aandacht moet besteden aan deze boodschappen. Wees bewust van de gesprekken die om je heen gebeuren en de dingen die over je verteld worden door anderen. Luister naar je innerlijke gevoelens en gedachten.

Kijk uit naar overeenkomsten tussen deze tekens. Ze zijn namelijk een vorm van begeleiding om je te helpen je ware verlangens en doelen te bereiken.

Nee, je verbeeldt het je niet. Het is daadwerkelijk het Universum dat deze tekens naar je stuurt. Iedere keer wanneer je iets meer dan drie keer hoort of voelt, met name wanneer dit in korte tijd is, dan is het belangrijke informatie die je aandacht meer dan waard is.

Deze tekens geven je ook feedback over je huidige geloofsovertuigingen, je gedachten trekken namelijk tegenovergestelde situaties en ervaringen aan.
Gebruik deze tekens over deze overtuigingen los te laten en laat jezelf meegaan in de richting waarin deze tekens je begeleiden.

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel kopen?

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel
Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel

De kaarten van het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaartendek zijn specifiek ontworpen om je te helpen bij het manifesteren van je levensdoelen en dromen. De 44 prachtig geïllustreerde kaarten helpen je om rond te zwemmen in de oceaan van je onbewustzijn. De plek waar diepgaande gedachten en gevoelens gemaakt - of geblokkeerd - kunnen worden.

Het Zeemeerminnen en Dolfijnen orakel kopen