Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Wet van Aantrekking Ik kan gaan voor een gedachte waardoor ik me goed voel

Ik kan gaan voor een gedachte waardoor ik me goed voel

Vanuit je onstoffelijke uitkijkpost begrijp je de zich eeuwig ontwikkelde aard van je wezen, en de belofte die je leefomgeving, die zozeer in contrast staat met de voorsprong van dit inzicht, in zich draagt... Je begreep de kracht van de Wet van Aantrekking, en hoe rechtvaardig en precies deze reageert op de vrije wil van alle wezen die scheppend bezig zijn. Als je gaat voor de gedachte waardoor je je het beste voelt, zul je huiveren van blijdschap als je weer in verbinding komt met je levensdoel, met je enthousiasme voor het leven - en met jezelf.
Ik kan gaan voor een gedachte waardoor ik me goed voel Ik kan gaan voor een gedachte waardoor ik me goed voel beschrijving

Wet van Aantrekking orakelkaarten kopen?

Wet van Aantrekking orakelkaarten
Wet van Aantrekking orakelkaarten

Een prachtig deck van 60 orakelkaarten, door Esther & Jerry Hicks, die je leren hoe alle dingen, gewild of ongewild, door deze enorm krachtige energie tot je aangetrokken worden. Leer hoe je deze wetten in je voordeel kunt gebruiken en gebruik dit deck orakelkaarten om je te helpen alles te kunnen zijn, doen of hebben wat je maar verlangt.

Wet van Aantrekking orakelkaarten kopen