Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Wet van Aantrekking De Wet van Aantrekking geeft me alle overvloed die ik verkies

De Wet van Aantrekking geeft me alle overvloed die ik verkies

Ik wil geldelijke voorspoed! Er zijn zoveel prachtige dingen te krijgen in deze mooie wereld. En geldelijke voorspoed opent de deuren naar zoveel van die dingen. Aangezien de Wet van Aantrekking reageert op mijn denken, heb ik besloten om me alleen nog maar te focussen op de overvloed die voorhanden is, wetende dat het slechts een kwestie van tijd is voordat mijn gedachten aan voorspoed een stroom van geldelijke voorspoed tot gevolg hebben. Omdat de Wet van Aantrekking me datgene brengt waar mijn gedachten op zijn gericht, kies ik voorspoed.
De <i>Wet van Aantrekking</i> geeft me alle overvloed die ik verkies De <i>Wet van Aantrekking</i> geeft me alle overvloed die ik verkies beschrijving

Wet van Aantrekking orakelkaarten kopen?

Wet van Aantrekking orakelkaarten
Wet van Aantrekking orakelkaarten

Een prachtig deck van 60 orakelkaarten, door Esther & Jerry Hicks, die je leren hoe alle dingen, gewild of ongewild, door deze enorm krachtige energie tot je aangetrokken worden. Leer hoe je deze wetten in je voordeel kunt gebruiken en gebruik dit deck orakelkaarten om je te helpen alles te kunnen zijn, doen of hebben wat je maar verlangt.

Wet van Aantrekking orakelkaarten kopen