Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Wet van Aantrekking

Wet van Aantrekking orakelkaarten

Een prachtig deck van 60 orakelkaarten, door Esther & Jerry Hicks, die je leren hoe alle dingen, gewild of ongewild, door deze enorm krachtige energie tot je aangetrokken worden. Leer hoe je deze wetten in je voordeel kunt gebruiken en gebruik dit deck orakelkaarten om je te helpen alles te kunnen zijn, doen of hebben wat je maar verlangt.

De verschillende Wet van Aantrekking orakelkaarten

Ik weet wie ik werkelijk ben Je bent een verlengstuk van de onstoffelij... Ik weet wie ik werkelijk ben »
De betekenis van de Wet van Aantrekking De Wet van Aantrekking zegt: Alles ... De betekenis van de Wet van Aantrekking »
De Wet van Aantrekking is de basis van mijn leven Omdat de Wet van Aantrekking de bas... De Wet van Aantrekking is de basis van mijn leven »
Ik ben een magneet, ik trek zelf aan Met datgene waarmee je met je gedachten be... Ik ben een magneet, ik trek zelf aan »
De manifestaties van mijn gedachten hebben gelukkig een tijdbuffer. In een Universum gebaseerd op aantrekking ... De manifestaties van mijn gedachten hebben gelukkig een tijdbuffer. »
Ik kan de wereld creŽren die ik verkies Je bent hier om de wereld te creŽren ... Ik kan de wereld creŽren die ik verkies »
Ik trek de essentie van mijn gedachten aan De Wet van Aantrekking en zijn magn... Ik trek de essentie van mijn gedachten aan »
Mijn innerlijke wezen leidt me via mijn emoties Terwijl je, inderdaad, een wonderbaarlijk ... Mijn innerlijke wezen leidt me via mijn emoties »
Ik hoef mijn gevoelens niet onder controle te houden In plaats van je gevoelens onder controle ... Ik hoef mijn gevoelens niet onder controle te houden »
Er is niets wat ik niet kan zijn, doen of hebben Welkom op de planeet aarde. Er is niets da... Er is niets wat ik niet kan zijn, doen of hebben »
Het proces van mijn creatieve workshop werkt voor mij Als je je tijd besteedt, met de intentie o... Het proces van mijn creatieve workshop werkt voor mij »
Ik trek datgene aan wat me bevalt Als je bij je creatieve workshop aa... Ik trek datgene aan wat me bevalt »
Mijn leven is in alle opzichten onbegrensd Ik herken en erken dat ik onbegrensd ben i... Mijn leven is in alle opzichten onbegrensd »
Ik zie mijzelf een plan aantrekken dat tot harmonie leidt Ik zie mezelf alleen datgene aantrekken, w... Ik zie mijzelf een plan aantrekken dat tot harmonie leidt »
Ik zie mezelf genieten van absolute voortdurende overvloed Ik kies voor absolute en voortdurende over... Ik zie mezelf genieten van absolute voortdurende overvloed »
Ik zie mijzelf genieten van volmaakt welbevinden Ik zie mezelf in perfecte gezondheid, omri... Ik zie mijzelf genieten van volmaakt welbevinden »
Ik kan mijn leven veranderen door mijn denken te veranderen Door te kiezen een gedachte te volgen, die... Ik kan mijn leven veranderen door mijn denken te veranderen »
Je zorgen maken over ziektes kan meer ziektes creŽren. Als je ergens aandacht aan schenkt, wordt ... Je zorgen maken over ziektes kan meer ziektes creŽren. »
Mijn droomgedachten zijn geen creatieve gedachten Waar je in gedachten mee bezig bent (en du... Mijn droomgedachten zijn geen creatieve gedachten »
Als ik me verzet tegen het 'kwade', ben ik het 'kwade' aan het aantrekken Als je je ergens tegen verzet, ben je daar... Als ik me verzet tegen het 'kwade', ben ik het 'kwade' aan het aantrekken »
De Wet van Aantrekking beschouwt mijn fantasie als werkelijkheid Het Universum reageert op de gedachten die... De Wet van Aantrekking beschouwt mijn fantasie als werkelijkheid »
Ik krijg waar ik aan denk - of ik het wil of niet Het maakt geen verschil of je iets specifi... Ik krijg waar ik aan denk - of ik het wil of niet »
Ik kan doelbewust kiezen voor vreugdevolle gedachten Als je vreugde zoekt en vreugde vindt, zul... Ik kan doelbewust kiezen voor vreugdevolle gedachten »
Ik ben zelfzuchtig genoeg om me goed te willen voelen Je kunt het leven niet vanuit een ander pe... Ik ben zelfzuchtig genoeg om me goed te willen voelen »
Ik ben niet hier om gelijk-zijn te creŽren Er zijn zoveel verschillende werelden als ... Ik ben niet hier om gelijk-zijn te creŽren »
Ik kan niet scheppend bezig zijn binnen de ervaring van een ander Je kunt niet scheppend bezig zijn binnen d... Ik kan niet scheppend bezig zijn binnen de ervaring van een ander »
Ik kan me positief voelen als ik positief denk Hoe langer je je bezig houdt met wat je Ik kan me positief voelen als ik positief denk »
Mijn gedachten zijn in harmonie met mijn gezondheid Ik wil een volmaakte gezondheid! Ik vind h... Mijn gedachten zijn in harmonie met mijn gezondheid »
De Wet van Aantrekking geeft me alle overvloed die ik verkies Ik wil geldelijke voorspoed! Er zijn zovee... De Wet van Aantrekking geeft me alle overvloed die ik verkies »
Als ik van mensen geniet, trek ik mensen aan van wie ik kan genieten Ik wil geweldige relaties. Daarom houd ik ... Als ik van mensen geniet, trek ik mensen aan van wie ik kan genieten »
Ik wil voortdurende vreugdevolle groei Ik ben een wezen dat wil groeien, en het i... Ik wil voortdurende vreugdevolle groei »
Naarmate ik gelukkig ben, heb ik succes Of het nu gaat over een prijs, geld, relat... Naarmate ik gelukkig ben, heb ik succes »
Ik kan gaan voor een gedachte waardoor ik me goed voel Vanuit je onstoffelijke uitkijkpost begrij... Ik kan gaan voor een gedachte waardoor ik me goed voel »
Ik maak doelbewust gebruik van de Wet van het Scheppen De Wet van het Scheppen heeft twee ... Ik maak doelbewust gebruik van de Wet van het Scheppen »
Ik laat mijn handelen een handelen in vreugde zijn Je hebt de intentie om te handelen. Kunnen... Ik laat mijn handelen een handelen in vreugde zijn »
Aandacht voor wat-is creŽert meer wat-is Menigeen wil je duidelijk maken wat 'reali... Aandacht voor wat-is creŽert meer wat-is »
Mijn waardering voor iets trekt het wezen ervan voor me aan Een heel zinvolle manier om je Creatiev... Mijn waardering voor iets trekt het wezen ervan voor me aan »
Mijn creatieve kracht ligt in dit moment Of je denkt aan iets dat op dit moment geb... Mijn creatieve kracht ligt in dit moment »
Ik kan net zo makkelijk kastelen creŽren als buttons Als je de Wet begrijpt, dan begrijp... Ik kan net zo makkelijk kastelen creŽren als buttons »
Handelen dat geÔnspireerd is door gericht denken is vreugdevol handelen Handelen vanuit een tegenstrijdig denken i... Handelen dat geÔnspireerd is door gericht denken is vreugdevol handelen »
Mijn gedachten kunnen manifesteren, met de tijd als buffer De aarde is een fantastische plek om je ke... Mijn gedachten kunnen manifesteren, met de tijd als buffer »
Ik kan een neerwaartse spiraal weer opwaarts laten gaan Als je je richt op het beste van wat je Ik kan een neerwaartse spiraal weer opwaarts laten gaan »
Ik speel geen competitie voor mijn welbevinden Competitie kan heel nuttig zijn als je het... Ik speel geen competitie voor mijn welbevinden »
Ik leer om welbevinden bij me binnen te laten De Kunst van het Toelaten is: Ik be... Ik leer om welbevinden bij me binnen te laten »
Mijn gedachten zijn net sterke magneten Je gedachten zijn krachtige magneten, krac... Mijn gedachten zijn net sterke magneten »
Woorden zijn geen leraren, mijn levenservaringen zijn mijn leraren Woorden zijn geen leraren. Het is de ervar... Woorden zijn geen leraren, mijn levenservaringen zijn mijn leraren »
Als ik me richt op oplossingen voel ik me goed Je richten op een oplossing brengt ... Als ik me richt op oplossingen voel ik me goed »
Ik zal niet proberen andermans ervaringen te controleren In plaats van de ervaringen van anderen on... Ik zal niet proberen andermans ervaringen te controleren »
Onze kinderen zijn ook denkende wezens Een kind begint te denken op de dag dat he... Onze kinderen zijn ook denkende wezens »
Elke morgen, 30 dagen lang, spreek ik doelbewust een intentie uit Als je elke morgen gedurende de komende 30... Elke morgen, 30 dagen lang, spreek ik doelbewust een intentie uit »
Ik verdeel iedere dag in segmenten met een intentie Het punt van waaraf je bewust waarneemt - ... Ik verdeel iedere dag in segmenten met een intentie »
Met gedachten van vandaag plaveien de weg naar mijn toekomst Elke gedachte die je hebt, die gericht is ... Met gedachten van vandaag plaveien de weg naar mijn toekomst »
Als ik per segment mijn intentie heb, ben ik aan het aantrekken Hoe je je voelt is je aantrekkingspunt. Da... Als ik per segment mijn intentie heb, ben ik aan het aantrekken »
Mijn oogmerk van geluk is belangrijk genoeg De reden dat je niet bewust bent van enig ... Mijn oogmerk van geluk is belangrijk genoeg »
Als ik per segment mijn intentie heb, heb ik meer tijd Als je doeltreffend bent geworden met je <... Als ik per segment mijn intentie heb, heb ik meer tijd »
Ik kan mij specifiek focussen op wat ik wil Je wordt bestookt met gedachten die je pri... Ik kan mij specifiek focussen op wat ik wil »
Ik kan leren prioriteiten te stellen aan mijn intenties Het is belangrijk voor je om vast te stell... Ik kan leren prioriteiten te stellen aan mijn intenties »
Elke relatie kan nu beter voelen Als je tegen iets oploopt in een relatie, ... Elke relatie kan nu beter voelen »
Binnen zestig dagen kan het van mij zijn Als je nadenkt over je toekomst - die van ... Binnen zestig dagen kan het van mij zijn »
Ik begrijp de regels van het spel van het leven Nu ik de regels begrijp van dit Spel va... Ik begrijp de regels van het spel van het leven »