Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Vraag je Gidsen Plezier

Plezier - Hemelse Godin

Plezier

Vervulling, Overvloed, Tevredenheid, Voldaanheid


De Hemelse Godin glimlacht naar je, erop aandringend om in haar gulle en beeldschone tuin te stappen en te drinken van haar bron van vitaliteit en plezier. Relax, heb plezier en laat de goede tijden beginnen. Het leven is er om van te genieten, niet om te ondergaan. Of het nu een leuke dag op het strand is of een opwindende seksueel spel met je geliefde, de Hemelse Godin herinnert je eraan dat er niets heilig, superieur of rechtvaardig is in het weerstaan van plezier of van het verstoppen van je schoonheid. Ze is in je leven gestapt om het treurige feit te verhelpen dat je de laatste tijd aan weinig dingen plezier beleeft en je verbinding met je schoonheid hebt verloren. Je leven loopt het risico om te zwart/wit met alleen grijstinten te worden, en je mist kleur.

Ze adviseert je zoetjes om je beloningen niet uit te stellen totdat je in de hemel bent, in plaats daarvan moedigt ze je aan om een beetje hemel op Aarde te genieten. Verwen je ziel met lekker eten, goede muziek, goede vrienden en speels plezier. Gebruik haar schittering om je te inspireren om je omgeving te verfraaien. Voeg wat spetters kleur toe aan je beige muren, haal verse bloemen binnen, maak ook jezelf mooi. Probeer een nieuwe haarstijl, doe sexy cologne op, koop nieuwe kleren, met andere woorden, accepteer jezelf als een mooi mens.

Dit is een oogst, een tijd van overvloed en stroming. Deel je schoonheid met anderen. Wees gul, en tob niet over teveel genieten of te ver gaan. Wen maar aan het mooie leven, en zie het als je geboorterecht om mogen te dansen in de Hemelse Godin's tuin. Haar vraag aan jou: "Hoeveel goeds kan je aan?"

Vraag je Gidsen kopen?

Vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten, door Sonia Choquette, is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen.

Vraag je Gidsen kopen