Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Vraag je Gidsen Ontevredenheid

Ontevredenheid - Muzen

Ontevredenheid

Onvoldaanheid, Zoeken, Doorgronden, Conclusies


Vroeger of later in ons evolutie proces, begint eenieder van ons zich te realizeren dat het niet het hebben is dat onze ziel vervult, maar dat het meer de actie van het creŽren is die ons tevredenheid brengt. Voldaanheid in wat we gemaakt hebben - hoe groots dan ook - zal onvermijdelijk wegzakken, en onze creatieve sappen zullen weer verlangen weer te kunnen stromen. Daarom vervalt de betovering van de eens ideale partner, wordt de perfecte baan uiteindelijk gewoontjes en wordt het grote avontuur langdradig. Alhoewel er veel te zeggen is voor het genieten van wat we nu hebben, we moeten tevens het feit respecteren dat de natuur van het creatieve wezen is... om te creŽren. Zonder dit proces kunnen we niet volledig tevreden zijn - in ieder geval niet lang.

Jouw Muzen zijn aanwezig en ze roepen je aan om je creatieve ontevredenheid te omarmen en nieuwe projecten te beginnen. Hun boodschap: "Zie je frustratie als een verlangen om meer te leren, meer uit te groeien, meer te durven en meer te creŽren."

Vraag je Gidsen kopen?

Vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten, door Sonia Choquette, is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen.

Vraag je Gidsen kopen