Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Vraag je Gidsen Zaken

Zaken - Venus

Zaken

Geld, Winst, Onderhandelen, Afdingen


De overvloedig welvarende en oneindig liefhebbende Godin Venus verheugd zich in het gidsen van jou in je handel en geld-makende acties. Als de godin van de liefde en relaties, ze bevestigt dat in het hart van al het succes in zaken, zul je goede relaties vinden tussen mensen die elkaar vertrouwen. Ze wijst je naar een nieuw niveau van vakmanschap in het toepassen van liefde om de meest voordelige zakenrelaties te creŽren.

Ze wil je voorbij mogelijke weerstand brengen naar haar tuin met aardse overvloed en je de kunst van het creŽren van voorspoed en succes leren. Met haar hulp, zul je ontdekken dat je waarlijk houdt van wat je professioneel doet en een nieuwe waardering krijgt voor degene waar je mee werkt. Deze win/win aanpak tot zaken zal je inspanningen bekrachtigen en je zal je snel in een staat van begunstiging vinden als het komt op succes op het materialistische vlak. Met Venus als je Goddelijke mentor, zul je geleidt worden naar de juiste plekken op de juiste tijden en gezegend zijn met de juiste ideeŽn om een succesvolle uitkomst te creŽren voor iedereen. Laat je hart zo edelmoedig zijn als mogelijk is in je werk en benader het als een kunst waarvan de creaties je in verrukking brengen. Wapen jezelf ertegen dat je niet te gulzig of dronken met materialisme wordt. Venus haar boodschap: "Zaken doen is een kunst, welke je meester kan worden als je werkt vanuit je hart en werkt met liefde".

Vraag je Gidsen kopen?

Vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten, door Sonia Choquette, is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen.

Vraag je Gidsen kopen