Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Vraag je Gidsen Compromis

Compromis - Meester Leraar

Compromis

Concessie, Eerlijkheid, Democratie, Neutraliteit


Jouw Meester Leraar herinnert je eraan dat niets volledig goed of slecht is, zelfs mensen niet en dat elke persoon zijn eigen versie van de realiteit heeft, welke niet per se overeenkomt met die van jou. Geef je billijke maar starre eisen op, in plaats van te redetwisten met of je benadeeld voelen door degene die weigeren om jouw gezichtspunt te zien, en verbreedt je perspectief door de visies van degene waar je nu mee worstelt, ook te bezien. Verplaatst je mentaal naar het midden en open je geest om naar de situatie te bekijken vanuit hun perspectief.

Alhoewel het makkelijk is om je verontwaardigd en defensief te voelen als je aan het werk bent aan deze impasse, de waarheid is dat er niemand je probeert te kwetsen. Integendeel, je tegenstanders ondersteunen simpelweg hun eigen interesses en prioriteiten, welke anders zijn dan die van jou. Eerder dan emotioneel te reageren op hun weerstand, probeer ze te begrijpen. Let op dat je niet te zelfzuchtig bent, hoe rechtvaardig dat ook kan voelen. Streef naar billijkheid. Je Meester Leraar's boodschap: "Accepteer dat je interesses niet meer of minder belangrijk zijn dan die van de mensen om je heen, dus de enige manier om voortgang te boeken is om concessies te maken".

Vraag je Gidsen kopen?

Vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten, door Sonia Choquette, is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen.

Vraag je Gidsen kopen