Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Vraag je Gidsen Nieuw Leven

Nieuw Leven - Goddelijke Moeder

Nieuw Leven

Conceptie, Zwangerschap, Kinderen, Geboorte


Of je nu een man of een vrouw bent, je vrouwelijke, aardse kant is in volledige bloei. De wensen, dromen en verlangens die je in je hart gedragen hebt zijn zich nu aan het nestelen in de Goddelijke baarmoeder en komen tot bloei. Als je een vrouw bent, signaleert dit een tijd van conceptie, zwangerschap en geboorte. Als je een man bent, dan is dit een tijd om je creativiteit vorm te geven in de werkelijke wereld. Als je getrouwd bent of een partner hebt, kan dit een signaal zijn dat er kinderen op komst zijn.

Wat je ook zoekt om te creŽren, het is aan het gebeuren. Het lied in je hart zal zijn stem vinden; de poŽzie zal uitgedragen worden. Zelfs je professionele doelen zullen een thuis te vinden om in te groeien. De Goddelijke Moeder, het vruchtbare aspect van de Goddelijke vrouwelijkheid, siert momenteel je leven, en met haar invloed komen je artistieke en creatieve uitdrukkingen tot leven. Als je je steriel, vastgelopen en te gecontroleerd hebt gevoeld, dan is zij hier om de dingen los te schudden en om je creatieve sappen te laten stromen. Geef je verstand over en laat je ziel tot leven komen in haar omarming. Ze is bij je en haar invloed is krachtig. Haar boodschap: "Nieuw leven is onderweg".

Vraag je Gidsen kopen?

Vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten, door Sonia Choquette, is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen.

Vraag je Gidsen kopen