Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Vraag je Gidsen Spiritueel Bewustzijn

Spiritueel Bewustzijn - Goddelijke Ziel

Spiritueel Bewustzijn

Heldervoelendheid, Helderziendheid, Ontvangst, Telepatie


Jouw Goddelijke Ziel is aan het wakker worden, en daarmee komen je helderziende/-voelende mogelijkheden tot leven. Meer geŽvolueerd en specifiek dan basis intuÔtie, geven je spirituele mogelijkheden je toegang tot de vierde dimensie en komen in contact met ontlichaamde, verlichte helpers die je kunnen assisteren en gidsen op bijzondere manieren. Je kunt mogelijk toegang verkrijgen tot Goddelijke muziek of nieuwe helende energieŽn. Je krijgt mogelijk ook telepathische boodschappen door en krijgt helderziende visioenen.

Luister naar je recentelijk ontwaakte spirituele mogelijkheden, en twijfel niet aan de specifieke en diepzinnige boodschappen die naar je toestromen. Schrijf je dromen op, geloof in je ingevingen en accepteer de symbolen en signalen die je doorkrijgt van de spirituele wereld. Vertrouw je vibes en omarm je spirituele kanalen volledig; wat ze je communiceren is essentieel in het vervolmaken van je doel. Vraag je Goddelijke Ziel om je te leiden. Zijn boodschap: "Omarm en vertrouw wat je ontvangt".

Vraag je Gidsen kopen?

Vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten, door Sonia Choquette, is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen.

Vraag je Gidsen kopen