Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Vraag je Gidsen Intu´tie

Intu´tie - Innerlijk Kind

Intu´tie

Instinct, Uitvinding, Vertrouwen, Impulsen


De deur naar je Innerlijk Kind gaat open, en hij/zij loopt er doorheen, met zich meebrengend de gave van intu´tie. Je bent mogelijk niet geheel comfortabel met deze nieuwe bron van inzicht en weet misschien niet precies wat je ermee moet of kan; maar, gooi het niet aan de kant en probeer het niet dood te analyseren. Maar accepteer deze gave en speel ermee. Gebruik je intu´tie in ongevaarlijke situaties en leer hoe het werkt. Probeer het niet af te dwingen want dat kan je niet. Het is opwindend en krachtig en moet gerespecteerd worden en gevolgd, niet getemd.

Vertrouw je Innerlijke Kind's bereidheid om deze magie te delen zodat je er je voordeel uit mag halen. De boodschap voor jou is: "Vertrouw me".

Vraag je Gidsen kopen?

Vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten, door Sonia Choquette, is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen.

Vraag je Gidsen kopen