Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Vraag je Gidsen Creativiteit

Creativiteit - Creativiteitsgidsen

Creativiteit

Geduld, Oefening, Herevaluatie, Beoordeling


Jouw Creativiteitsgidsen adviseren jou dat er geen manier is om risico's te mijden als je een creatief leven wilt leiden. Stop met twijfelen over het maken van goede of foute keuzes, en bezie ze allemaal als creatieve mogelijkheden. Wees blij dat je de vrijheid hebt om überhaupt keuzes te maken en realiseer je je dat welke keuze je ook maakt, je zult iets creëren. Als het resultaat je niet bevalt, ga dan gewoon terug naar de tekentafel en maak nieuwe, en hopelijk betere, keuzes.

Jouw Creativiteitsgidsen herinneren je eraan om het leven niet in zwart/wit te bezien, ik tegen jou, alles of niets. Je bent een creatieve ziel los van wat er nog meer gebeurt in je leven. Beoordeel je creaties met waardering en respect. Goed, slecht, onverschillig, ze reflecteren allemaal jou creativiteit. Vier alles waarvan je geniet, en tob niet over de rest. Zie je minder wenselijke creaties als interessante oefen-schetsen en volg het advies van je Creativiteitsgidsen: "Ga terug naar de tekentafel".

Vraag je Gidsen kopen?

Vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten, door Sonia Choquette, is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen.

Vraag je Gidsen kopen