Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Vraag je Gidsen Balans

Balans - Goddelijke Leraren

Balans

Ondersteuning, Medeafhankelijkheid, Manipulatie, Vrijgevigheid


Je bent in het delicate proces om te leren hoe je op de juiste manier de balans vindt in het nemen-en-geven in je persoonlijke relaties, en dat het tijd is om te evalueren hoe het tot nu toe gaat. Geef je te veel, je boos en wrokkig achterlatend? Of hou je je in terwijl je meer kon geven, je achterlatend met schuldig en defensieve gevoelens? Je Goddelijke Leraren kunnen je helpen te leren hoe je beter in lijn kunt komen met je relaties zodat je niet teveel geeft of neemt als manier om anderen te beheersen. Ze adviseren je om eerlijk te zijn over je motivaties wanneer je met anderen te maken hebt; je weet diep in je hart wat je redenen tot interesse in hun zijn.

Geef je met een onderliggende boodschap van "je staat bij me in het krijt"? CreŽer je afhankelijkheid in en controle over anderen met je vriendelijkheid? Of hou je je in uit de angst dat er misbruik van je gemaakt kan worden, terwijl men maar moet raden naar je motieven en intenties? Je Goddelijke Leraren zijn in de buurt om je te helpen antwoorden te vinden op deze vragen. Ze verzekeren je liefdevol dat relaties de meest moeilijke van alle spirituele klaslokalen is en dat de lessen over zuiver geven-en-nemen de moeilijkste vaardigheden zijn om te leren.

Heb compassie met jezelf terwijl je de balans zoekt met anderen. Vraag je Goddelijke Leraren om je te helpen meer bewust te worden over hoe je geeft en ontvangt in alle relaties, niet alleen de romantische soort. Hun boodschap voor jou is: "Er is geen verschil tussen het geven en ontvangen van liefde".

Vraag je Gidsen kopen?

Vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten, door Sonia Choquette, is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen.

Vraag je Gidsen kopen