Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Vraag je Gidsen Onthouding

Onthouding - Welvaartsgidsen

Onthouding

Inhouding, Paranoia, Zuinigheid, Soberheid


Of het nu vanwege een plotselinge verandering van situatie is of door lang gekoesterde patronen van gebrek, mogelijk merk je dat je je momenteel overbezorgd voelt met betrekking tot je financiŽn en veiligheid. Mogelijk maak je je zorgen dat er niet genoeg is om in je behoeftes te voorzien, dus probeer je elke euro te besparen. Mogelijke zorgen jouw angsten ervoor dat je, op de een of andere manier, onbewust anderen zoekt voor bevestiging of om je van je behoeftes te verzekeren. Het probleem met het toestaan dat deze angsten het van je overnemen is dat je onzekerheid gevoeld zal worden door anderen en dat ze afstand nemen, bang om "gebruikt" te worden voor jouw veiligheid, daarmee een spiraal creŽrend van nog meer onthouding. Deze spiraal van angst en gebrek droogt de "bron van welvaart" verder op.

Gelukkig, jouw Welvaartsgidsen zijn hier om je te helpen om deze trilling om te draaien. Ze informeren je dat hamsteren of onthouding, in welke vorm dan ook, tegen de Goddelijke stroming van het Universum gaat, en dat het het tegenovergestelde is van wat er nodig is om welvaart te creŽren. De Universele wetten van welvaart stellen dat we ontvangen wat we geven: Het Universum houdt niet in, inhouding bestaat alleen in ons hoofd. De ware oorzaak van ontbering is een indicatie dat je je hebt afgesloten van je Goddelijke Bron, wat een lage zelf-waarde veroorzaakt. Dit is de ware oorzaak van ontbering op elke gebied in het leven, of dit nu geld, comfort, veiligheid of zelfs liefde is.

Om terug te keren in de flow dringen jouw Welvaartsgidsen aan om jezelf weer aan te sluiten op de Bron door vrijgevend te zijn op elke denkbare manier. Elke zuinige neiging, zelfs voor jezelf, houden je alleen maar afgesloten van de Goddelijke voorraad. Neem je zelfwaarde terug door te herkennen dat je een erfrechtelijke baby bent van het Universum - in jouw behoeftes zal met gemak voorzien worden als je je hart opent om de cadeaus van het Universum te ontvangen. Verbindt met deze stroming door te delen wat je kunt: Een glimlach, een compliment, je hulp, je tijd. De boodschap van jouw Welvaartsgidsen: "Boor de overvloed van het Universum aan door je hart te delen".

Vraag je Gidsen kopen?

Vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten, door Sonia Choquette, is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen.

Vraag je Gidsen kopen