Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Vraag je Gidsen Gemeenschap

Gemeenschap - Spirituele Voorouders

Gemeenschap

Stam, Familie, Kameraadschap, Verwantschap


Jouw Spirituele Voorouders verzamelen zich momenteel rondom jou, houden je in hun licht en verbinden je met jouw spirituele familie hier op aarde. Jouw ziel zoek nu de soort liefde en ondersteuning die onderdeel zijn van de juiste gemeenschap, 'jouw soort mensen' zogezegd. Niet willende dat je je ge´soleerd voelt, op welke manier dan ook, horen jouw voorouders je ziel roepen en gidsen je nu naar verwante zielen.

Besef en realiseer je dat je je doelen niet alleen kan bereiken; sta open voor ondersteuning. Je hebt de zielsenergie ondersteuning nodig van je stam. Laat het idee varen dat je alles alleen moet doen in het leven en ontwikkel het inzicht en de wijsheid om je beperkingen te herkennen. Zelfs Christus vroeg 12 mensen hem te helpen met zijn missie op Aarde.

Volg je voorouderlijke richting; zij zijn degene die je aanmoedigen om lid te worden van een club, een cursus te gaan doen of je in te schrijven voor het buurtbasketbal team. Je weet nooit wie je tegen het lijf loopt. Jouw voorouderlijke boodschap: "Open je hart en voel onze aanwezigheid in je leven, en sta open voor je spirituele familie op Aarde."

Vraag je Gidsen kopen?

Vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten, door Sonia Choquette, is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen.

Vraag je Gidsen kopen