Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Vraag je Gidsen Wanhoop

Wanhoop - Natuurwezens

Wanhoop

Moedeloosheid, Vertwijfeling, Kwelling, Vrees


Of je het nu een slechte bui, een slechte dag, of zelfs een slecht leven noemt, een gevoel van complete moedeloosheid en wanhoop heeft je in zijn grip - alles lijkt guur en kil. Dat wil niet zeggen dat je gevoelens van hopeloosheid zonder oorzaak zijn. Werkelijke moeilijke situaties kunnen ware bezorgdheid geven, maar het is waarschijnlijker dat je angsten de dingen helemaal buiten proportie trekken.

Gelukkig zijn je Natuurwezens in de buurt, ze lokken je uit je innerlijke wanhoop en brengen je aandacht terug naar de natuur. Ze dringen bij je aan dat je voor nu stopt met het herkauwen van je problemen en lekker naar buiten gaat. Adem de lucht. Ruik het gras. Ga wandelen. Voel de wind. Kom terug op aarde, terug in het moment, terug naar de schoonheid en schatten die je Goddelijke Moeder aanbiedt. Als je je vast voelt zitten in een emotioneel doolhof van angst en drama, dan is de enige weg terug naar balans en helderheid, is om je te aarden in het moment en terug te komen in de natuurlijke wereld. Laat je Natuur Wezens je terugvoeren naar Moeder Aarde, daar ze je ziel zal kalmeren en troosten. De boodschap voor jou: "Ga terug naar de natuur".

Vraag je Gidsen kopen?

Vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten, door Sonia Choquette, is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen.

Vraag je Gidsen kopen