Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Vraag je Gidsen Schaduw

Schaduw - Goddelijke Helers

Schaduw

Woede, Wraak, Schending, Wrok


Alhoewel niemand het wil toegeven, we hebben allemaal onze donkere kanten en schaduwen die minder-vleiende facetten van onze persoonlijkheid die genieten van het misbruiken en beschamen van anderen en het rondzwaaien van macht in de meest oneerlijke manieren. Of het nu de degenererende opmerking is naar een langzaam voortbewegende winkelende medemens in de supermarkt, het agressieve handgebaar naar die automobilist die niet oplet of de kleinerende opmerking naar je niet-medewerkende kind, velen van ons zijn schuldig in het van tijd tot tijd kwetsen of bespotten van anderen.

Je Goddelijke Helers zijn nu aanwezig om je te helpen om je schaduw te herkennen en erkennen, liefdevol maken ze je bewust dat het in werkelijkheid verachting voor jezelf en je kwetsbaarheid is welke dergelijke vijandigheid naar anderen voedt. Deze zachte doch krachtige hogere krachten omringen je in liefde en sporen je aan om je zwakkere aspecten te accepteren en omarmen, in plaats van jezelf hard te verwerpen door deze aspecten in anderen aan te vallen.

Ontspan en wees meer tolerant naar jezelf. Als je dit doet, zullen deze schaduwen ruimte maken voor het licht en heling. Je Goddelijke Helers hun boodschap : "Vraag om hulp en accepteer je licht".

Vraag je Gidsen kopen?

Vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten, door Sonia Choquette, is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen.

Vraag je Gidsen kopen