Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Vraag je Gidsen Lijden

Lijden - Goddelijke Leraren

Lijden

Ongelukken, Ziektes, Trauma, Verraad


Een belangrijk onderdeel van het mens zijn, en iets wat niet te vermijden is, is de pijn die komt van simpelweg kwetsbaar zijn in de fysieke wereld. Jouw Goddelijke Leraren waarschuwen je dat zo'n tijd eraan komt. Kans op ziekte, ongelukken, trauma's, plotseling verlies en letsel zijn allemaal potentieel om je heen. Of je nu wordt geconfronteerd wordt met iets ernstig of dat het gewoon het gevecht om de dag doorkomen is, je fysieke lichaam zal mogelijk uitgedaagd worden, en pijn en lijden kan volgen. Dit is niet om je bang te maken, maar meer om je te waarschuwen dat je niet zo geaard bent als dat je zou moeten zijn; het is zelfs waarschijnlijk dat je letsel of drama aantrekt om wat persoonlijke ruimte te krijgen.

Jouw Goddelijke Leraren adviseren je om open te staan voor het feit dat welke pijn of probleem je ook naar je toehaalt, deze niet zonder verborgen cadeautjes en mogelijkheden zijn. Je gebroken been of rugpijn, kan je bijvoorbeeld de hoognodige rust geven die je anders niet zou nemen. Je loopneus en hoest kan je de afzondering bieden die je nodig hebt om je ziel te laten hernieuwen.

Het is ook belangrijk om te beseffen dat elke pijn of drama je naar je toehaalt, nooit groter is dan wat je kan hebben. De grootste ontsteltenis die je voor je hebt kan vooral zijn dat je te druk bezig bent met het omzeilen van pijn, wat uiteindelijk juist meer pijn kan veroorzaken. In andere woorden, de angst dat je bepaald ongemak niet kan 'uitzitten' is vele malen groter en blokkeert je meer dan wat je dan ook daadwerkelijk zou kunnen overkomen. In het, met gratie, accepteren van de problematiek van het moment, komt wijsheid, compassie en kracht. De boodschap van je Goddelijke Leraren: "Omarm en wees geduldig met je pijn." Het zal je inzicht, begrip, en op termijn, vrede brengen. Je zult genezen.

Vraag je Gidsen kopen?

Vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten, door Sonia Choquette, is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen.

Vraag je Gidsen kopen