Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Vraag je Gidsen Ontkenning

Ontkenning - Goddelijke Helpers

Ontkenning

Verwarring, Verdraaiing, Onwetendheid, Compromis


Jouw Goddelijke Helpers zijn hier om je te helpen om je oogkleppen af te doen en meer eerlijk naar de moeilijkheden in je intieme relaties te kijken. Alhoewel je liever gelooft dat onwetendheid een zegen is, de waarheid is dat ontkenning je niet werkelijk beschermd tegen ongelukkig zijn. Jouw gidsen vragen je vriendelijk om de moed bij elkaar te rapen om de echte problemen die in je relaties bestaan toe te geven. Hoe moeilijk ze ook zijn, totdat je ze erkent is er geen mogelijkheid dat deze schaduwen ooit zullen genezen. Wanneer je, bijvoorbeeld, erkent dat je vrouw niet gewoon aangeschoten is, maar eigenlijk, dronken is, zoals vaker. Of toegeeft (tenminste aan jezelf) dat wanneer je zoon zegt dat hij geen baan kan vinden, dit komt omdat hij niet hard genoeg zoekt. Of wanneer je partner al maanden zegt dat hij elke avond moet overwerken, dat overspel of een andere afdwaling waarschijnlijk is. Het meest belangrijk, geef toe wat je misschien hebt verstopt voor de mensen die je liefhebt: Erken je angsten, verslavingen, smoezen en mislukkingen eerlijk en met compassie. Realiseer dat wat je hoofd blokkeert, je hart weet... en dus ook iedereen om je heen. In andere woorden, als je in ontkenning bent, houdt je alleen jezelf voor de gek. Wat je hoofd blokkeert, weet je hart.

Jouw Goddelijke Helpers willen deze vervelende feiten erkennen omdat totdat je dat doet, je aan ze vastzit. Overigens, niet elk vervelend feit moet aangepakt of veranderd worden. Soms is het het beste om een compromis te sluiten, of dingen te laten zoals ze zijn. Als bijvoorbeeld je partner over het algemeen slordig is, maar voor de rest een schat, laat het dan los. Heeft je partner daarentegen een serieus probleem (of vice versa), dan doe je jezelf en anderen alleen maar pijn - en verleng je het probleem - door het te ontkennen. Jouw Goddelijke Helpers boodschap: "Neem de oogkleppen af en sta open voor de waarheid over anderen en jezelf. Alleen dan kan je leren en problemen voorbij groeien".

Vraag je Gidsen kopen?

Vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten, door Sonia Choquette, is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen.

Vraag je Gidsen kopen